dcsimg

Proffsservice för företag, kommuner och organisationer.

Vi hjälper dig!

Vi tror på bra service. Därför erbjuder vi Proffsservice. Proffsservice är en tjänst som riktar sig till dig som hantverkare och som underlättar ditt dagliga arbete.

Flexibel utkörning av alla beställningar
På Proffsservice jobbar vi stenhårt för att du ska få din beställning så fort som bara möjligt. För att lägga din order kan du ringa, maila eller besöka oss i varuhuset. Du väljer själv. Via Proffsservice kan du beställa allt du behöver från vårt breda sortiment, alltifrån ett paket spik till stora lastbilar fulla med material. Kanske ska dina varor levereras? Inga problem! Vi har lösningar för de flesta leveranserna – allt för att du ska få det du behöver, dit du behöver det, på ett smidigt sätt.

Personlig service och rådgivning
Till oss kan du komma med en ritning. Utifrån ditt underlag räknar vi ut vad du behöver. Vi fungerar gärna som en kunskapsbank dit du kan vända dig för råd och tips. Genom att använda Proffsservice kan du få hjälp med att välja material och räkna ut vilka mängder som behövs. Våra medarbetare har kunskapen att guida dig rätt från början.

Expressorder – färdigpaketerat på fyra timmar
Vi vet att tid är pengar och du kan spara tid genom att låta oss ta hand om din order. För att underlätta och effektivisera ditt arbete så packar vi ihop allt du behöver. Från det att vi mottagit din order tar det oss maximalt fyra timmar att plocka ihop och paketera den. Om du behöver den fortare så brukar vi fixa även det. Sedan är det bara för dig att komma och hämta upp dina varor.

Offerträkningar
Som entreprenör vill man kunna ge sin kund en offert så snabbt som möjligt. För att du ska slippa sitta och räkna på materialkostnader efter att du varit ute hos kund så gör vi det gärna åt dig. Vi gör processen snabb och smidig samtidigt som du sparar både tid och huvudbry.

HORNBACHs Proffsservice är stolta över att fungera som en spindel i nätet. Vi vet att tid är pengar och att det kostar tid att själv åka ut till varuhuset för att samla på sig det man behöver. Vi gör det åt dig, så kan du lägga tid på annat.

HORNBACHs Proffsteam

HORNBACHs proffsteam
Jag vill veta mer

HORNBACHs Proffskort

HORNBACHs Proffskort
Jag vill veta mer

Proffskortet - frågor och svar

Jag vill veta mer

Mitt varuhus

 HORNBACH Göteborg

Minelundsvägen 8

417 05 Göteborg

Tel.: 031-77 99 300

Öppettider:
Mån–Fre: 07:00–20:00 
Lör–Sön: 09:00–18:00