dcsimg

Till 100% en bygg- och trädgårdsmarknad

HORNBACH koncentrerar sig på det som utmärker HORNBACH. Hos HORNBACH kommer man därför även i framtiden leta förgäves efter varor som inte hör hemma i en riktig bygg- och trädgårdsmarknad. Det ger plats åt allt det som våra kunder verkligen behöver för att kunna förverkliga sina projekt. Byggmaterial, maskiner, färg, trädgårdsartiklar. I stora projektmängder och med kompetent rådgivning. Bara så blir man nummer ett för projekt.

HORNBACHs urval gör inte nödvändigtvis valet enkelt. Men säkert.

HORNBACHs urval gör inte nödvändigtvis valet enkelt. Men säkert.
Inget projekt är det andra likt och på HORNBACH är vi förberedda på allt. Med ett urval som är svårt att överträffa. Både när det gäller bredd och djup. Därför har HORNBACH inte 5 utan 50 vattenkranar. Inte bara 150 skruvar utan snarare 1.500. Så att du som Hornbach-kund kan vara säker på att alltid få det du behöver till ditt projekt. Utan kompromisser. För på HORNBACH kompromissar vi inte. Hos oss på HORNBACH hittar du bara det vi själva skulle använda. Bara så blir man nummer ett för projekt.

Det du inte finner på HORNBACH bör du söka patent på.

Det du inte finner på HORNBACH bör du söka patent på.
Med ett standardsortiment kommer man oftast inte så långt. Speciellt inte när man har ett spännande och ovanligt projekt framför sig. Därför finner HORNBACH-kunder alla specialprodukter som de behöver i vårt enorma sortiment på över 60.000 artiklar. Skulle du inte vara nöjd, finner du ytterligare 60.000 artiklar som vi kan beställa åt dig. För vi gör allt för att du som HORNBACH-kund ska kunna förverkliga ditt projekt. Bara så blir man nummer ett för projekt.

Hos HORNBACH finnd varorna i hyllan. Inte i beställningskatalogen.

Hos HORNBACH finns varorna i hyllan. Inte i beställningskatalogen.
HORNBACHs kunder vill sätta igång direkt, och inte vänta på leverans i flera veckor. Därför har HORNBACH alltid massor av sån't inne, som man behöver för ett större projekt: i stället för en säck cement, står en hel lastbilslast till ditt förfogande. Och i stället för ett par gipsplattor till ett enstaka rum, kan du lasta in så att det räcker till ett helt hus. Med andra ord: du slipper tidsödande beställningar, du slipper vänta, du slipper åka tillbaka. Du kan satsa all din kraft på det nya projektet. Bara så blir man nummer ett för projekt.

Mitt varuhus

 HORNBACH Göteborg

Minelundsvägen 8

417 05 Göteborg

Tel.: 031-77 99 300

Öppettider:
Mån–Fre: 07:00–20:00 
Lör–Sön: 09:00–18:00