dcsimg

Inspiration och trender

Inspiration och trender - HORNBACH

Inför hösten 2016 har vi identifierat säsongens trender och sammanfattat dessa i fyra inredningsstilar: Scandiavian Touch, Modern Rustic, House of Elegance och Magic Moments. Oavsett stil är det detaljerna som gör det och färg- och materialval spelar en avgörande roll för att den rätta känslan ska infinna sig. Inte minst när det gäller valet av textilier.

Hitta din favorit i ditt HORNBACH-varuhus!

Besök vår specialsida för Inspiration och Trender 2016

Scandinavian Touch

Scandinavian Touch - HORNBACH

A WAY TO LIVE
I denna trend livar ljusa pastellfärger upp hemmet och för tankarna till uppfriskande sorbet. Med färger som ljusgrå, crème-rosé och smörkrämsvit ges bostaden en skandinavisk känsla. Naturen inspirerar i en tidlös hemtrevnad som bidrar till välmående. Ljusa träslag och vintage är vanligt förekommande inslag. Den rena stilen formas av ytor med naturliga strukturer samt marmortapeter tillsammans med svala blå toner. Detta skapar en vacker, ungdomlig värld som passar dem som inreder för första gången.

Modern Rustic

Modern Rustic - HORNBACH

MY WARM HOME
Här är det naturligt, miljövänligt och hållbart som gäller. Varma färgtoner i enkla nyanser framhävs gärna för att efterlikna naturen. Här skapas platser där vi kan få mer tid för varandra, som framför en öppen eld med mysiga sittplatser, filtar och mjuka kuddar. Linnetyger, yllemattor och dynor i ylle ger ett levande intryck. Med en modern kombination av betong och trä får det rustika såväl som det ekologiska ta plats och symbolisera det vi behöver mer av: nordiskt by nature.

House of Elegance

House of Elegance - HORNBACH

DESIGNED BY NATURE
Här ska smyckeskrinets vackraste färger visas upp i form av guld, silver, smaragder och gröna ädelstenar. Dagens moderna stil förenas med gårdagens retro där sammet och siden samsas med en glittrande miljö. Färgpaletten är såväl höstlik som hemlighetsfull och material blandas med fördel för att ge ett chict intryck, men med lite distans. Här får det nostalgiska ta plats och belysa såväl det harmoniska som det värdefulla. Hitta en ny dimension av dig själv genom att blanda det individuella med det extravaganta.

Magic Moments

Magic Moments - HORNBACH

RED HARMONY
En elegant värld av färger för ett elegant boende. Den här hösten är röda toner helt rätt i form av såväl mahogny som bourgogne. Få till en festlig och teatralisk känsla där gedigen komfort och hemtrevlighet är givna ingredienser. Här förs tankarna till folklore där tofsar och fransar efterfrågas som aldrig förr. Nyckelorden för denna färgrika värld är blomstertoner samt färger från frukt och bär. Samtidigt är det bleka en tydlig trend och skimrande glans ger en känsla av dyrbarhet.

Mitt varuhus

 HORNBACH Göteborg

Minelundsvägen 8

417 05 Göteborg

Tel.: 031-77 99 300

Öppettider:
Mån–Fre: 07:00–20:00 
Lör–Sön: 09:00–18:00