0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-28 klockan 20:06. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Badkarsfötter


5 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
HAFA Lejontassar krom 4-pack
Hafa
1680,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp badkarsfötter på HORNBACH.se

Ett tassbadkar kommer definitivt att bli ditt badrums blickfång! Genom att montera badkarsfötter på ditt badkar kan du placera det mitt i ditt badrum, som då både kommer upplevas och kännas lyxigare! Eftersom badkaret inte vilar direkt på golvet blir det betydligt lättare att hålla rent. På HORNBACH finner du ett brett utbud av badkarsfötter i svart, vitt krom och antikt - både på webben och i våra varuhus!

Behöver du råd kring badkarsfötter – vi hjälper dig!

Behöver du hjälp att planera ditt nya badrum med tillhörande tassbadkar och badkarsfötter? Då hjälper vi dig! Prata med våra projektrådgivare så får du tips och råd kring vad du ska tänka på kring val och montering av badkarsfötter. Vi guidar dig på vägen mot ditt nya drömbadrum!

I våra arbetsbeskrivningar ger vi dig tydliga instruktioner hur du själv kan renovera hemma på ett professionellt sätt. Vi listar vilka materiel och verktyg du behöver och går igenom hur du gör, steg för steg. Dessutom får du mängder av projektinspiration och vi delar med oss av vår proffskunskap samt diverse tips & trix som kan vara bra att veta inför ditt projekt. Till exempel - hur väljer man verktyg och metod som passar bra till projektet och hur underhåller man sitt material så det får en lång livstid? Vi visar hur du gör!

Handla badkarsfötter hos HORNBACH - dina fördelar

Vi garanterar: alltid lågt pris på badkarsfötter och hos HORNBACH! Beställ dina badkarsfötter bekvämt på webben i HORNBACHs webbshop så levereras det snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera dina badkarsfötter direkt på webben och hämta dem sedan i ditt HORNBACH-varuhus!

Se alla badkar för inspiration.

upp