Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 22:50. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bänkskåp


7 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Bänkskåp"

Köp bänkskåp på HORNBACH.se

Bänkskåp är den delen av ett kök som själva köksbänken vilar på. Vanligtvis har man en hel rad av bänkskåp med olika utformning, lådor och funktioner beroende på hur köket och behoven ser ut. Hos HORNBACH hittar du ett stort utbud av olika bänkskåp så att du kan bygga ihop ett kök som passar dig perfekt!

Bänkskåp

Viktigt att tänka på med bänkskåp

När du köper bänkskåp är det bra att ha en plan för helheten. Du behöver köpa olika sorters bänkskåp beroende på om du vill ha en massiv sammanhängande bänkskiva ovanpå, eller om du vill ha en i sektioner, t.ex. med en del i rostfritt stål. Hos HORNBACH kan du köpa bänkskåp med inbyggd bänkskiva i moduler som passar ihop. Du hittar bänkskåp med bänkskiva i flera olika utföranden, så att du kan få det uttryck som passar just ditt kök!

När du planerar ditt nya kök så är det viktigt att mäta noga så att alla delar du köper kommer att passa ihop. Ingen vill ju ha fula glipor mellan sina bänkskåp. Eftersom alla kök är olika så säljer vi därför bänkskåp i olika bredder. Du kan även köpa bänkskåp som passar in i hörn och vrår så att du utnyttjar varenda yta av köket maximalt.

Byta bänkskåp själv

Att byta bänkskåp själv behöver inte vara svårt! Om du antingen vill byta ut ett trasigt bänkskåp eller sätta in en helt ny uppsättning - så är det bara att gå loss med skruvdragare och kofot. Bänkskåp i moduler är lättare att ta bort eller byta ut, eftersom bänkskivan är uppdelad i sektioner. Om du har en hel bänkskiva måste du oftast ta bort den helt innan du kan ta loss bänkskåpet under.

Bänkskåp är ofta fästa både i väggen och i angränsande skåp, så var noga med att avlägsna alla skruvar innan du börjar bända. I vissa fall kan det också behövas ta bort silikon i skarvarna för att få skåpet att släppa. Var även noga med att kolla så det inte går några rör eller sladdar genom bänkskåpet, som du riskerar att skada när du tar bort det.

Handla bänkskåp på nätet

Bänkskåp är tunga och kan vara svåra att frakta själv - så varför inte köpa dem direkt i HORNBACHs webbshop? Vi skickar dem direkt till dig med snabb och pålitlig leverans! Annars kan du reservera dina bänkskåp direkt på webben för att hämta dem i närmsta HORNBACH-varuhus bara några timmar senare. Då kan du även passa på att få gratis rådgivning för ditt kök från våra kunniga projektrådgivare!

upp