Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 23:52. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Väggskåp


8 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Väggskåp FLEX WELL H 50 Speed
Flex Well
(5)
399,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Väggskåp"

Köp väggskåp på HORNBACH.se

Inget kök är komplett utan snygga väggskåp! Väggskåpet är oftast förvaringsplatsen för tallrikar, dricksglas och annat porslin. Med praktiska och snygga väggskåp kan du både göra ditt kök mera ergonomiskt och vackrare.

Väggskåp

Väggskåp vitrin med glaslucka

På HORNBACH hittar du väggskåp i en mängd olika utföranden – bland annat har vi populära väggskåp vitrin med glasluckor där du kan placera t.ex. din samling av fina muggar. Du kan även köpa väggskåp vitrin som är helt öppna, dvs. utan luckor, vilket är väldigt praktiskt för saker du använder varje dag, som t.ex. tekannan eller tillbringaren. Om du vill förvandla ditt existerande väggskåp till ett vitrinskåp kan du också enkelt byta ut luckorna – se bara till att de passar till väggskåpets storlek och dina existerande luckor.

Väggskåp i olika storlekar

Olika kök har olika takhöjd – så därför säljer vi även väggskåp i olika höjd. På så vis kan du köpa de väggskåp som ger ditt kök mest möjliga förvaring. Tänk bara på att väldigt höga väggskåp kan vara svåra att nå upp till, så om du inte gillar att klättra på pallar så kan det vara bättre att välja en lägre men djupare variant av väggskåp, som ger samma totala förvaringsyta.

Byta väggskåp

Att byta ett väggskåp kan vara ganska krångligt – eftersom de sitter väl förankrade i väggen. Om du vill ta ner dem så bör du därför ställa något stadigt under ditt väggskåp innan du börjar skruva. Annars finns det risk att de ramlar ner! Var också noga med att ta bort ev. armaturer från undersidan av väggskåpen innan du lossar själva skåpet.

Handla väggskåp på nätet

Köp dina tunga väggskåp med hemleverans från HORNBACHs webbshop, så slipper du frakta dem själv! Vi erbjuder även allt annat du kan behöva till ditt köksprojekt, som verktyg, väggplattor och blandare. Välkommen in till något av våra varuhus så hjälper vi dig planera ditt nya kök!

upp