Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 09:26. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Barbord


resultat

Förlåt! Inga produkter är tillgängliga för tillfället.

Köp barbord & ståbord på HORNBACH

När sommaren och de varma dagarna har nått Sverige så vill vi flytta ut, ut i trädgården, uteplatsen eller till balkongen. Förhöj din utomhusmiljö med din inredningsstil och gör uteplatsen till ett hemtrevligt och personligt ställe att hänga på. Har du en liten balkong så är ett ståbord eller barbord ett bra val, då det är ett mindre och högre bord som inte tar så mycket plats. Men du kan också köpa barbord utomhus av storleken större, för att få en lyxig restaurangkänsla till kvällsmiddagen. På HORNBACH kan du köpa barbord eller ståbord för de platser där ett högre bord lämpar sig bättre, ett ståbord utomhus som bjuder in till långa pratstunder och en chill autmosfär.

Vad är barbord?

Ett barbord är ett högre bord som du kan stå vid, ett ståbord. Men du kan även ställa ut barstolar runt detta ståbord, för att bjuda in till att stanna upp kring barbordet en längre tid. Det är mycket praktiskt att ställa ett barbord utomhus på en mindre uteplats, där det egentligen inte finns utrymme för en sittgrupp, men du vill ändå ha en avlastningsyta som ett ståbord erbjuder. Vid ett barbord ute kan du både stå och äta, men det är också är ett praktiskt serveringsbord vid buffé, då gästerna inte behöver böja sig ner för att nå faten. Ett ståbord ute kan även användas som ett avlastningsbord vid exempelvis grillen.

Modern utomhusmiljö med ett barbord

Vad vill du visa upp för stil på din uteplats? Har du en modern inredningsstil så är ett barbord helt rätt! Ett ståbord är oftast nätt och kommer i material som trä, aluminium eller plast. Barbordet finns i många olika kulörer och designen är både smakfull och stilren, vilket gör det enkelt för dig att kombinera din egen inredningsstil med ett barbord. En annan fördel med ett ståbord ute är att det är luftigt, och på en mindre yta kan detta ge sken av att utrymmet faktiskt är större än vad det är.

Men du kan också välja att köpa ett stort barbord utomhus tillsammans med barstolar. Att komma upp en bit från marken och sitta vid ett högre barbord kan ge den där lilla extra känslan du söker vid en god middag. Du ger din middag ett extra lyft genom att servera den på ett barbord, detta är något som ditt vanliga middagsbord inomhus inte erbjuder. Förverkliga dina drömmar om en behaglig, trevlig och modern uteplats med ett barbord eller ståbord från HORNBACH.

Köp barbord online

Oavsett vart du vill placera ditt barbord eller ståbord så hittar du det på HORNBACH. Har du en lite balkong, en modern inredningsstil eller vill du inreda med trädgårdsmöbler som erbjuder en extra lyxig känsla, då ska du köpa barbord. Beställ ditt barbord utomhus eller ståbord utomhus online på HORNBACH.se så skickar vi det till dig, snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

upp