Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 20:44. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Fågelmatare DOBAR Pickbar i kork med sittpinne utan sockel och stativ-thumb-0
Fågelmatare DOBAR Pickbar i kork med sittpinne utan sockel och stativ-thumb-1
Fågelmatare DOBAR Pickbar i kork med sittpinne utan sockel och stativ-thumb-2
Fågelmatare DOBAR Pickbar i kork med sittpinne utan sockel och stativ-thumb-3
Fågelmatare DOBAR Pickbar i kork med sittpinne utan sockel och stativ-0
Bild 1 av 4
dobar

Fågelmatare DOBAR Pickbar i kork med sittpinne utan sockel och stativ

299,00 kr*/ st

Art.nr 10021872
 • Material: Trä
Läs mer
Hemleverans / Leverans till ombud
HORNBACH Göteborg
 • För tillfället inte möjligt att reservera i varuhuset.

Artikeldetaljer

 • Material
  Trä
 • Färg
  Trä
 • Artikeltyp
  Utfodringsställe
 • Användningsmiljö
  Utomhus
 • Användningsområde
  Fågel
 • AKN
  WVX5
 • EAN
  4042085100950

Beskrivning

Foderpelaren Pickbar från dobar visar på ett nytt och kreativt tänkande kring fågelmatning och imponerar med en elegant och innovativ design. Fodermataren är gjord i plast av hög kvalitet (polykarbonat) i kombination med naturlig kork. Dessutom har Pickbar unika funktioner. Tack vare den nya stängningsmekanismen kan foderstationen mycket enkelt fyllas och sedan antingen hängas upp med öglan eller ställas på plats med de tillhörande fötterna. Du behöver bara dra ut den markerade landningspinnen för att lossa foderpelaren från fästet. Då kan du enkelt ta bort korkbotten från fodersilon för hand. Silons tre separata kamrar kan fyllas med olika sorters fågelfoder, såsom frön, solroskärnor eller jordnötter, för att locka olika typer av fåglar. Den vattentäta fodersilon består av transparent polykarbonat och skyddar maten inuti från smuts och fukt. Sockeln i naturkork erbjuder ett miljövänligt alternativ till de vanliga materialen och förenar låg vikt med naturliga väderbeständiga egenskaper. De tre platta foderöppningarna skyddar fågelmaten från smuts från fåglarna och har alla ett litet utloppshål där regnvatten kan rinna ut. Genom dessa hygieniska åtgärder kan sjukdomsspridning via förorenat foder undvikas. Med hjälp av foten dobar 10093e i högkvalitativ ek som finns som tillval kan foderpelaren även ställas var som helst på jämnt underlag. Den massiva betongfoten väger ca 3,25 kg och ser till att mataren står stabilt. dobar Pickbar är ca 26 cm hög och har en diameter på ca 11 cm.

* Mått på Pickbar-foderstation: ca. 11 x 11 x 26 cm (L x B x H)
* Fodermataren är gjord i plast (polykarbonat) och har en sockel i biologiskt nedbrytbar naturkork, samt tre landningspinnar i trä
* Fodersilon är uppdelad i tre separata kammare, så att tre olika fodersorter kan erbjudas samtidigt
* Den innovativa sockeln i naturkork är ett miljövänlig och samtidigt robust alternativ till andra vanliga material
* Med en ögla för upphängning - alternativt kan foderpelaren också sättas på ett passande ställ med betongfot från dobar

Kundrecensioner

Då både varuhuskunder och webbshopskunder välkomnas att skriva produktrecensioner på Hornbach.se, presenteras recensioner både från kunder med en validerad webbshopsbeställning, men även från kunder som inte har verifierat att de har använt eller köpt produkterna.

upp