dcsimg

HORNBACHs lågprisfilosofi.

Vårt löfte: Alltid lågt pris. Garanterat!

Hur går det till: Detta är HORNBACHs lågprisfilosofi.
HORNBACH anser att alla ska kunna genomföra sina projekt, hur stora de än är. Självklart behöver man då framför allt verktyg och material till låga priser och därför finns HORNBACHs lågprisfilosofi. Hos HORNBACH kan du alltid vara säker på att genomföra dina projekt till ett garanterat lågt pris. Det är vårt löfte!

Inga kampanjvaror: Alltid låga priser på allt.

De som lockar med kampanjvaror tjänar in pengarna någon annanstans. Så gör inte vi. Hos HORNBACH har samtliga artiklar ett lågt pris. Det tjänar du på, framför allt vid stora projekt. För det tjänar ingenting till om en artikel är billigare men de andra tjugo är dyrare. Upptäck vår lågprisgaranti och avgör själv om vi är Sveriges mest prisvärda bygg- och trädgårdsmarknad med Drive-in.

Ingen rea: Alltid lågt pris året runt.

Hos HORNBACH behöver du inte vänta på årets utförsäljning för att kunna förverkliga ditt projekt. Konkret innebär det att vi inte bara har låga priser under två veckor, utan under 365 dagar om året. För dig betyder det att du inte måste vänta på nästa kampanj för att kunna starta ditt projekt. Du kan börja direkt, till ett garanterat lågt pris.

Inga rabatter: Låga priser här och nu.

De som lämnar rabatter har lagt på priset innan. Så gör inte vi. Vi räknar så rättvist att vi kan ge dig ett lågt pris direkt. Du behöver alltså inte samla poäng och lojalitetsbonusar under flera månader innan du kan börja med ditt projekt. Med HORNBACH kan du förverkliga det genast och till ett garanterat lågt pris.

Inga men: Nyttja vår lågpris-garanti.

Självklart kan det hända att det i ett sortiment med 60.000 artiklar finns en eller annan artikel som är billigare hos en konkurrent. Därför har vi en lågprisgaranti. Hittar du en identisk produkt till ett lägre pris hos vår konkurrent, matchar vi deras pris och ger dig 10% av konkurrentens pris i hittelön om du köper produkten hos oss. Gäller även vid tillfälliga prissänkningar och e-handel. Prisgarantin gäller inte vid utförsäljning.

Du måste ladda ner Flash Player för att kunna se den här delen av sidan.

Get Adobe Flash player

Mitt varuhus

 HORNBACH Göteborg

Minelundsvägen 8

417 05 Göteborg

Tel.: 031-77 99 300

Öppettider:
Mån–Fre: 07:00–20:00 
Lör–Sön: 09:00–18:00