HORNBACH Borås

Borås
Sandlidsgatan 1M
504 62 Borås
+46 33-16 93 00
Hitta hit
Kontakta oss
Öppettider
mån. - fre.07:00 - 19:00
lör.09:00 - 17:00
sön.10:00 - 17:00
Ändra varuhus?
Varuhus i närheten
Göteborg (55 km)
Trollhättan (75 km)
Helsingborg (182 km)
 varuhusinfo
static-map

När är det flest besökare på HORNBACH i Borås?

Här ser du när det är flest besökare i vårt varuhus. Vid månadsskiften har vi fler besökare än vanligt.

HORNBACH Borås
Tid Vardagar Helger
07
08
09 ◉◉ ◉◉
10 ◉◉ ◉◉
11 ◉◉ ◉◉◉
12 ◉◉◉ ◉◉◉◉
13 ◉◉◉ ◉◉◉◉
14 ◉◉ ◉◉◉◉
15 ◉◉ ◉◉◉
16 ◉◉◉ ◉◉
17 ◉◉◉
18 ◉◉

Event i varuhuset

HORNBACH-appen

Innan, under och efter ditt köp – vår app finns alltid vid din sida! Läs mer om vilka möjligheter du har med appen här >>

App skanning

Avdelningar på HORNBACH Borås

drivein

Byggmaterial

Upptäck din lokala bygghandel med Drive-in hos HORNBACH Borås. Här hittar du allt från byggmaterial till trä och fönster - allt under ett tak! Vår takförsedda Drive-in ger dig bekvämligheten av en mindre byggaffär med möjligheten att enkelt lasta dina varor.

Färg & tapeter

Färg & tapeter

På vår avdelning för färg och tapeter erbjuder vi upplevelsen av en specialiserad färgaffär med ett brett sortiment av välkända varumärken. Vi bryter dessutom färg i valfri kulör utan extra kostnad, en bekväm och mycket uppskattad service som gör oss till den perfekta partnern för ditt nästa hemprojekt – allt till ständigt låga priser.

Maskiner

Maskiner & verktyg

Besök vår maskin- och verktygssektion, som är som din personliga verktygsbutik inuti HORNBACH Borås. Ett enormt utbud av maskiner och verktyg väntar för att få dina projekt att lyfta. Här kan både hemmafixare och proffs hitta allt som behövs för att slutföra vilket jobb som helst.

Järnvaror

Järnvaror

I vår järnvaruavdelning hittar du variationen och utbudet som den mest välsorterade järnaffären kan erbjuda. Missa inte vår populära sektion med skruv i lösvikt – en unik service som våra kunder verkligen uppskattar. Hos oss finns allt från skruvar till beslag som hjälper dig att förverkliga dina projekt.

El & belysning

El & belysning

Vår avdelning för el och belysning kan jämföras med en specialiserad elbutik, där du hittar allt ifrån elinstallation till den senaste smarta belysningstekniken för att lysa upp ditt hem eller arbetsplats.

Värme & installation

Värme & ventilation

Vår värme- och ventilationsavdelning erbjuder lösningar för alla säsonger, för att hålla ditt hem varmt på vintern och svalt på sommaren samt för att säkerställa fräsch och ren luft året om. Vi förser dig med system för uppvärmning och kylning samt luftkvalitetsprodukter.

blandare

Badrum & VVS

Vår badrums- och VVS-avdelning erbjuder känslan av en fullskalig badrumsbutik, komplett med allt från sofistikerad badrumsinredning till nödvändiga VVS-tillbehör. Det är en plats där funktion möter design, likt en VVS-butik med ett brett utbud för alla dina projektbehov.

Kakel & klinker

Kakel & klinker

För ett urval som en specialiserad kakelbutik, utforska vår kakel och klinkeravdelning som har ett brett utbud av plattor redo för ditt nästa projekt. Du finner även samtliga verktyg och material som behövs för att lägga plattorna.

.

Golv, kakel & klinker

Golv

Besök vår golvavdelning som erbjuder service av minst lika hög nivå som en renodlad golvbutik, med massor av olika sorters golv tillgängliga på lager och för beställning.

Sortiment grillar

Grillar & grilltillbehör

Är det dags att uppgradera din grillning? HORNBACHs grillavdelning erbjuder en upplevelse likt en grillbutik, med allt från premiumgrillar till nödvändiga tillbehör för den ultimata grillfesten.

Trädgård

Trädgård

Vår trädgårdsavdelning specialiserar sig på bevattning, maskiner och redskap för alla dina trädgårdsbehov, med högkvalitativa produkter för effektiv skötsel och underhåll av din utemiljö.

.

Service som erbjuds på HORNBACH Borås

.

HORNBACHs Företagsservice

Företagsservice på HORNBACH riktar sig uteslutande till yrkesproffs inom den privata och offentliga sektorn. Med en dedikerad säljkår som har full fokus på dig som yrkeskund vill vi förenkla din arbetsdag och frigöra tid som vi vet är värdefull i din yrkesverksamma roll.

Öppettider Företagsservice Borås

Måndag-fredag: 07.00-16.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Vägbeskrivningar

Hur du tar dig hit från närliggande orter

Vårt varuhus i Borås är lättillgängligt från många orter i området. Här är några enkla vägbeskrivningar.
Notera att dessa beskrivningar är ungefärliga och det är alltid bäst att använda en uppdaterad GPS eller karttjänst för mest exakta riktningar.

Från Bollebygd

Kollektivt: En bussresa från Bollebyggd station tar ungefär 20 till 25 minuter. Oftast är det inte nödvändigt med något byte. Stig av vid Sandlid och fortsätt till fots i 5 minuter (350 meter) till HORNBACHs varuhus.

Med bil: Följ Riksväg 27/40 mot Borås och ta avfart 83 vid Viaredsmotet. Fortsätt på Göteborgsvägen och sväng sedan in höger på Sandlidsgatan. Restiden är ungefär 27 minuter.

Från Borås centrum

Med cykel: Att cykla från Borås centrum till Sandlidsgatan tar ungefär 15 minuter över en distans på ca 4-5 kilometer. Det är en relativt jämn rutt med en sammanlagd höjdökning på 55 meter och en nedstigning på 28 meter.

Kollektivt: Bussresan från Borås C tar drygt 10 minuter. Kliv av vid Sandlid och fortsätt till fots i 5 minuter (350 meter) till HORNBACHs varuhus.

Med bil: Kör Riksväg 40 i riktning mot Göteborg. Ta avfart 84 vid Tullamotet för att följa Göteborgsvägen fram mot Sandlidsgatan. Sväng vänster in på Sandlidsgatan och du kommer snart att se vårt varuhus på din högra sida. Resan tar cirka 5 minuter.

Från Dalsjöfors

Kollektivt: När du reser från Dalsjöfors kan du ta en buss mot Borås och byta vid behov till en stadsbuss. Avstig vid Sandlid och gå några minuter till HORNBACHs varuhus. Total restid är omkring 50 minuter.

Med bil: Kör ut på Riksväg 40 från Boråsvägen i Dalsjöfors. Följ sedan Riksväg 40 till Göteborgsvägen i Borås och ta avfart 84-Tullamotet. Fortsätt på Göteborgsvägen och sväng vänster till Sandlidsgatan. Total restid är cirka 22 minuter.

Från Fristad

Kollektivt: Från Fristad kan kollektiv resa till Sandlidsgatan i Borås variera mellan 40 minuter och 1 timme. Ett tåg från Fristad station kan påskynda din resa. Efter ett byte vid Borås C, promenerar du från hållplatsen Sandlid till HORNBACH. Kom ihåg att du kan ta med cykeln på Västtågen för snabbare förflyttning.

Med bil: Från Fristad, följ Riksväg 42 mot Borås. Ta Göteborgsvägen och fortsätt till Sandlidsgatan. Den totala körtiden är ungefär 24 minuter över en sträcka på 17,6 km.

Från Frufällan

Med cykel: Att cykla från Frufällan till Sandlidsgatan i Borås tar ungefär 40 minuter över en distans på ca 11 kilometer. Det är en relativt jämn rutt med en sammanlagd höjdökning på 100 meter och en nedstigning på 178 meter.

Kollektivt: En bussresa från Frufällan till Sandlidsgatan i Borås tar vanligtvis 35-45 minuter, där ett byte ofta är nödvändigt i Borås. Efter att ha stigit av vid Sandlid är det en kort promenad till HORNBACH.

Med bil: Från Frufällan, följ Riksväg 42 mot Borås. Ta Göteborgsvägen och fortsätt till Sandlidsgatan. Från Fristad, följ Riksväg 42. mot Borås. Ta Göteborgsvägen och fortsätt till Sandlidsgatan. Den totala körtiden är ungefär 24 minuter över en sträcka på 17,6 km.

Från Gånghester

Med cykel: För en cykeltripp från Gånghester till Sandlidsgatan i Borås kan du räkna med en reslängd på 10 kilometer och en restid på 35 till 40 minuter. Längs vägen navigerar du genom lindriga upp- och nedstigningar med totalt 56 meter i höjdökning och 106 meter i nedstigning.

Kollektivt: Om du åker från Gånghester tar bussresan cirka 50 minuter och inkluderar vanligtvis ett bussbyte i Borås. Efteråt är det bara en liten promenad från Sandlid till HORNBACH-varuhuset.

Med bil: Följ Gånghestersvägen för att sedan ta Riksväg 40 mot Borås. Vid Annelundsmotet följ skyltning möt Göteborg för att hitta Riksväg 40. Ta avfart 84-Tullamotet och fortsätt på Göteborgsvägen. Sväng vänster till Sandlidsgatan. Den sammanlagda körtiden är ungefär 14 minuter.

Från Hyssna

Kollektivt: En resa med kollektivtrafiken från Hyssna till Sandlidsgatan i Borås varar mellan 1 timme och 45 minuter till 2 timmar, beroende på förbindelser och tid. Planera för byten i både Skene och Borås.

Med bil: Från Hyssna, ta Bollebygdsvägen för att ansluta till Riksväg 27/40. Kör mot Borås. Ta avfart 83-Viaredsmotet och följ skyltningen mot Ramnaslätt handelsområde. Följ sedan Göteborgsvägen och sväng höger till Sandlidsgatan. Resan tar ungefär 25 minuter.

Från Kinnarumma

Med bil: Från Kinnarumma, börja med att köra nordost mot Riksväg 41. Följ sedan Riksväg 41 norrut. Vid trafikplats Kråkered, följ skyltning mot Göteborg/Jönköping för att ta dig till Riksväg 27. Vid Viaredsmotet följ skyltningar mot Ramnaslätt industriområde. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde. Resan tar ungefär 23 minuter.

Från Limmared

Kollektivt: Resan från Limmared till Sandlidsgatan i Borås med kollektivtrafik tar ungefär 1 timme och 15 minuter. Lyckas du pricka in SJs regionaltåg från Limmared station går det som snabbast. Väl i Borås byter du till buss och kliver av vid hållplatsen Sandlid, och promenerar till HORNBACHs varuhus på ca 5 minuter (350 meter).

Med bil: Ta väg 27 norrut mot Borås. Vid Viaredsmotet följ skyltningar mot Ramnaslätt industriområde. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde. Resan tar cirka 30 minuter.

Från Rydboholm

Med cykel: När du cyklar från Rydboholm till Sandlidsgatan i Borås täcker du nästan 10 kilometer på runt 35 minuter. Det är en oerhört jämn färd med bara 64 meter i total höjdökning och en mild nedgång på 32 meter.

Kollektivt: Kollektivtransport från Rydboholm till Sandlidsgatan med offentliga medel tar mellan 45 minuter och en timme. Oftast är ett byte nödvändigt vid Borås C. Därefter är det en snabb fem minuters promenad från Sandlid till HORNBACH.

Med bil: Följ Varbergvägen mot Borås. Vid trafikplats Osdal, följ skyltning mot Riksväg 27, och senare mot Ramnaslätt industriområde. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde. Resan tar cirka 11 minuter.

Från Rångedala

Kollektivt: Från Rångedala till Sandlidsgatan i Borås kan du räkna med en restid på ca 1 timme och 15 minuter med kollektivtrafiken, med minst två byten. Avsluta resan med en fem minuters promenad från hållplatsen Sandlid.

Med bil: Från Rångedala, kör mot Borås på Riksväg 40. Ta avfart 84-Tullamotet och följ skyltning mot Ramnaslätt industriområde. Fortsätt sedan på Göteborgsvägen till du når Sandlidsgatan. Resan tar omkring 17 minuter.

Från Sandared

Med cykel: Den cykelmässiga förbindelsen från Sandared till Sandlidsgatan i Borås fullföljs på ett behändigt 20 minuter och sträcker sig över 6 kilometer, med en väg som i huvudsak erbjuder jämn och lätt cykling.

Kollektivt: En direktresa med buss från Sandared tar omkring 15 minuter. Efter att ha klivit av vid Sandlid är det bara en kort promenad kvar till HORNBACH.

Med bil: Från Sandared, följ skyltning mot Borås längs Boråsvägen och Göteborgsvägen. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde Resan tar cirka 8 minuter.

Från Seglora

Kollektivt: Resan från Seglora till Sandlidsgatan kan ta allt från 1,5 till 2 timmar med kollektivtrafik, och du kan förvänta dig flera byten. Färdvägen och busstider varierar.

Med bil: Från Seglora, kör österut på Segloravägen och anslut till Riksväg 27/40 mot Borås. Ta avfart 83-Viaredsmotet och följ skyltningen mot Ramnaslätt handelsområde. Sväng höger in på Sandlidsgatan. Resan tar cirka 22 minuter.

Från Sexdrega

Kollektivt: Från Sexdrega till Sandlidsgatan är den snabbaste kollektivresan runt en timme, oftast med åtminstone två byten. Avsluta med en promenad från Sandlid till HORNBACH.

Med bil: Från Sexdrega, följ Riksväg 154 norrut till du kommer till Riksväg 27. Fortsätt sedan på Riksväg 27 norrut mot Borås. Vid Viaredsmotet följ skyltningar mot Ramnaslätt industriområde. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde. Resan tar ungefär 22 minuter.

Från Sjömarken

Med cykel: För sträckan mellan Sjömarken och Sandlidsgatan i Borås, kan du förvänta dig en snabb färd på endast 12 minuter över 3 till 4 kilometer, där vägprofilen är anmärkningsvärt jämn.

Kollektivt: En kort busstur på strax över 15 minuter tar dig från Sjömarken till Sandlidsgatan, utan byte. Efter avstigning är det en kort promenad till målet.

Med bil: Från Sjömarken centrum, följ skyltning mot Borås längs Göteborgsvägen. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde Resan tar cirka 6 minuter.

Från Tosseryd

Med cykel: Cykelvägen från Tosseryd till Sandlidsgatan i Borås sträcker sig över cirka 10 kilometer och avklaras på runt 35 minuter. Resan karaktäriseras av ett huvudsakligen slätt landskap med enstaka höjdvariationer, som summerar till 90 meter uppåt och 100 meter nedåt.

Kollektivt: Att resa från Tosseryd till Sandlidsgatan innebär en promenad till hållplatsen Tosserydsvägen invid Riksväg 42 och sedan kollektivtrafik med cirka två byten. Efter att ha klivit av vid Sandlid, är det en liten bit till fots till HORNBACH.

Med bil: Från Tosseryd, kör mot Borås på Riksväg 42. Ta Erikslundsgatan och följ sedan skyltarna till centrum via Ålgårdsvägen och Getängsvägen. Sväng höger på Göteborgsvägen och därefter höger igen på Sandlidsgatan. Resan tar omkring 16 minuter.

Från Viskafors

Med cykel: En cykeltur från Viskafors till Sandlidsgatan i Borås varar i lite mer än 40 minuter, och sträckan kan variera beroende på vilken rutt du väljer. Det är generellt en plan cykelväg, men inkluderar några små höjdskillnader på 71 meter upp och 32 meter ner.

Kollektivt: En resa till Sandlidsgatan i Borås från Viskafors kan ta alltifrån 50 minuter till en timme via kollektivtrafiken, beroende på förbindelse. Om du får en god anslutning med tåget från Viskafors station kan det gå snabbare. Efter ankomst i Borås väntar ett bussbyte för att sedan avsluta sträckan till fots från Sandlid till HORNBACHs varuhus. Ett tips är att nyttja möjligheten att ta med cykel på Västtågen för att effektivisera din resa ytterligare och undvika byte till buss.

Med bil: Från Viskafors, följ Varbergsvägen norrut. Vid trafikplats Osdal, följ skyltning mot Riksväg 27, och senare mot Ramnaslätt industriområde. Ta höger i rondellen vid Sandlids industriområde. Resan tar ungefär 25 minuter.

Från Äspered

Kollektivt: Från Äspered till Sandlid tar det ca 1 timme och 15 minuter med kollektivtrafik och vanligtvis tre byten. Efter det är det en kort promenad till HORNBACH.

Med bil: Från Äspered, följ Riksväg 40 mot Borås och ta ut 84-Tullamotet för att följa skyltning mot Ramnaslätt industriområde. Ta vänster i rondellen vid Sandlids industriområde. Resan borde ta ungefär 19 minuter under normala trafikförhållanden.