Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 12:39. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Service

HORNBACHs rumsplanerare

HORNBACHs rumsplanerare

Är det dags att göra en förändring i ditt hem, men du vet inte riktigt hur du vill att det ska se ut? Med HORNBACHs rumsplanerare kan du bland annat testa olika färger, tapeter, golv och dörrar, för att få en känsla för vad du vill ha. Starta ditt projekt redan idag!

HORNBACH rumsplanerare

Varje färg och mönster påverkar rummet. Hur ska ditt krypin se ut? Akvamarinblått, karminrött eller aprikost? Med ränder, blommor eller ornament? Vad vill du ha under fötterna, laminat-, parkett- eller vinylgolv? Ta en bild på rummet du ska renovera och lägg in i rumsplaneraren för att prova olika väggar och golv, med mera. Testa nu – med HORNBACHs rumsplanerare.

Att utforma en fasad, installera en ytterdörr eller bygga en terrass tillhör de projekt som kan vara lite klurigare, än att exemplevis måla om ett rum, men det blir definitivt lättare om du redan innan vet precis hur det ska se ut. HORNBACHs utomhusplanerare hjälper dig med detta.

Utomhusplanerare

Du kanske också är intresserad av

upp