HORNBACH-appen – verktyget för ditt nästa projekt. Vi hjälper dig med att planera dina projekt och inköp. Så kavla upp ärmarna och ladda ner HORNBACH-appen idag.

Ny design – flera funktioner
trennung abstand

Samla dina kvitton

Med HORNBACH-appen kan du scanna in dina kassakvitton, och samla alla dina inköp på ett och samma ställe – utan risken att tappa bort papperskvitton. Skaffa kundkonto och börja samla dina kvitton redan idag!

App kvitto

Scanningsfunktion och produktigenkänning

 • Behöver du information om en produkt?
  Scanna produkten. Appen visar omedelbart all relevant information om produkten.
 • Vill du köpa samma produkt igen, snabbt och smidigt?
  Scanna helt enkelt streckkoden och beställ eller reservera produkten direkt.
 • Vill du veta om en produkt finns i just ditt varuhus?
  Scanna streckkoden så ser du om produkten finns tillgänglig i ditt varuhus och om det är värt att åka dit – eller om du lika gärna kan beställa den online.
 • Behöver du snabbt en reservdel men vet inte vad delen heter?
  Ta bara ett foto med den praktiska produktigenkänningen och hitta snabbt produkten i HORNBACH-sortimentet.

App skanning

Självscanna i våra varuhus

Självscanna utan att behöva logga in. Ladda ner HORNBACH-appen, starta självscanningen, scanna produkterna vid hyllan och betala med hjälp av en QR-kod vid kassan. Lättare blir det inte!

Samlad projektkunskap

Planerar du ett nytt projekt och behöver tips och råd? Tack vare HORNBACH-appen kan du med bara några få klick hitta rådgivning, steg för steg-guider, videos och massor av inspiration som hjälper dig i ditt projekt.

App projekt

Planera dina inköp

Det har aldrig varit lättare att planera dina inköp på HORNBACH! Tack vare appen kan du i lugn och ro planera och spara dina inköp direkt i mobilen – i din önskelista.

Har du dessutom ett kundkonto kan du spara produkter i önskelistan på datorn, som sedan automatiskt sparas i appen, och du har då din önskelista klar när du kommer till varuhuset. I appen kan du även se tidigare inköp som du gjort i våra varuhus och på webben. Utifrån dessa kan du enkelt skapa en ny inköpslista med tidigare köpta produkter, om du exempelvis köpt för lite av en viss produkt. Snabbt och enkelt.

Appen visar även var i varuhuset du hittar produkterna du ska köpa – allt för att spara värdefull tid till dina projekt!

App sortiment

WIFI för alla våra kunder

Alla våra kunder kan kostnadsfritt surfa på vårt WIFI i samtliga HORNBACH-varuhus. Anslut enkelt din smartphone eller surfplatta till HORNBACHs WIFI och du är redo att surfa och använda appen utan begränsningar. Handla, jämföra priser, läsa mer om våra produkter och mycket mer!

Läs mer om HORNBACH