HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information
x

HORNBACHs Företagsservice

Företagsservice

För proffs hos företag, kommuner och organisationer.

Vi tror på bra service. Därför erbjuder vi Företagsservice och Företagskortet, som är tjänster som riktar sig till dig som hantverkare. HORNBACHs Företagsservice är stolta över att fungera som en spindel i nätet. Vi vet att tid är pengar och att det kostar tid att själv åka ut till varuhuset för att ordna det man behöver. Vi gör det åt dig, så kan du lägga tid på annat. Här nedan hittar du många fler fördelar som kommer underlätta ditt dagliga arbete:

Personlig service och rådgivning

Till oss kan du komma med en ritning. Utifrån ditt underlag räknar vi ut vad du behöver. Vi fungerar gärna som en kunskapsbank dit du kan vända dig för råd och tips. Genom att använda Företagsservice kan du få hjälp med att välja material och räkna ut vilka mängder som behövs. Våra medarbetare har kunskapen att guida dig rätt från början.

Expressorder – färdigpaketerat på fyra timmar

Vi vet att tid är pengar och du kan spara tid genom att låta oss ta hand om din order. För att underlätta och effektivisera ditt arbete så packar vi ihop allt du behöver. Från det att vi mottagit din order tar det oss maximalt fyra timmar att plocka ihop och paketera den. Om du behöver den fortare så brukar vi även fixa det. Sedan är det bara för dig att komma och hämta upp dina varor.

Flexibel utkörning av alla beställningar

På Företagsservice jobbar vi stenhårt för att du ska få din beställning så fort som det bara är möjligt. För att lägga din order kan du ringa, maila eller besöka oss i varuhuset. Du väljer själv. Via Företagsservice kan du beställa allt du behöver från vårt breda sortiment, alltifrån ett paket spik till stora lastbilar fulla med material. Kanske ska dina varor levereras? Inga problem! Vi har lösningar för de flesta leveranserna – allt för att du ska få det du behöver, dit du behöver det, på ett smidigt sätt.

Offerträkningar

Som entreprenör vill man kunna ge sin kund en offert så snabbt som möjligt. För att du ska slippa sitta och räkna på materialkostnader efter att du varit ute hos kund så gör vi det gärna åt dig. Vi gör processen snabb och smidig samtidigt som du sparar både tid och huvudbry.

Läs mer om våra tjänster för dig som är proffs:

upp