Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 21:22. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Service

PriceRunner köpgaranti

PriceRunner köpgaranti

Som medlem på PriceRunner skyddas ditt köp upp till 50.000 kronor om något går snett. Denna köpgaranti kostar inget för dig som konsument och gäller på alla köp när du handlar hos oss.

Bli medlem hos PriceRunner och få köpgaranti

Även om du inte redan är medlem hos PriceRunner och kommit till vår hemsida genom dem, så kan ditt köp omfattas av köpgarantin. Det enda du behöver göra är registrera dig inom en timme efter ditt köp. Att bli medlem är gratis och tar mindre än tre minuter.

Bli medlem hos PriceRunner här >>

För att köpgarantin ska gälla så måste beställningen vara adresserad till dig personligen. Du är berättigad ersättning om något går fel med ditt köp såsom att varan är trasig, en enskild vara saknas vid leverans, varan är felaktig eller leverans uteblir.

Köpgarantin ersätter dig som kund för både inköps- och fraktkostnader och eventuell direkt ekonomisk skada som du lidit. För värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader betalas ingen ersättning.

Besök PriceRunner för en lista på kategorier som är undantagna samt fullständiga villkor och regler för köpgarantin.

upp