Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 13:39. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Öka tryggheten med smarta larm och övervakning

Öka tryggheten med smarta larm och övervakning

Övervaka och styr ditt hem när som helst – oavsett var du befinner dig. Med de smarta systemen för säkerhet och styrning i hemmet kan du känna dig 100% säker, både när du är hemma och när du är bortrest. Låt inte oron hindra dig – skaffa smarta larm nu!

Varför ska jag skaffa smarta larm och övervakning?

Smarta larm och övervakning inkluderar allt från inbrottslarm och övervakningskameror till brand- och vattenvarnare. Med smart säkerhet ökar du tryggheten i hemmet avsevärt – oavsett om du är hemma eller bortrest. Med smarta inbrottslarm och övervakningskameror håller du inte bara inbrottstjuvarna borta, utan du kan ocså se vad som händer i och utanför ditt hem, direkt i mobilen. Med smarta brand- och vattenvarnare varnas du omedelbart vid vattenläckage, samt vid rök- och värmeutveckling – både på plats i huset men även genom meddelande i appen. Så att du kan agera snabbt och undvika skador på hemmet, oavsett om du är hemma eller inte.

Smarta larm

Fördelar med smarta larm och övervakning

 • Du har konstant förbindelse med ditt hem, med kontinuerlig information om vad som händer.
 • Du har möjlighet att agera direkt vid en nödsituation och utlösa nödsignalen.
 • Tidig varning av brand och vattenskador.
 • De modernaste dörrlåssystemen och styrning av garageporten – säkert och smart på samma gång.
 • Kameror med ansiktsigenkänning som informerar dig om vem som går in och ut.
 • Flexibel styrning via app, oavsett var du befinner dig och oavsett tid på dygnet.
 • Enkel och snabb installation.
 • Säkerhetssystem från leverantör som du enkelt kan kombinera och utöka.

Smart inbrottslarm och övervakning

Inbrott – inte hos mig! Var smartare än inbrottstjuvarna – med ett omfattande säkerhetssystem i ditt hem. Inbrottslarm avskräcker tjuven och kan motverka det planerade inbrottet. Dessutom kan du genom en app med ett enda klick ringa efter hjälp till den kontakt du själv definierat.

Med en trådlös siren utökar du ditt larmsystem för skydd mot inkräktare. Det finns trådlösa sirener för såväl inomhus som utomhus. Den trådlösa sirenen från Yale har en kraftig ljudsignal på 104 dB som varar i 4 till 10 minuter, beroende på inställning. Inkräktare kommer inte tycka om den, men det kommer du.

Om du även kopplar på smarta övervakningskameror till ditt larmsystem kan du följa allt som händer i, och utanför ditt hem. Placera övervakningskamera i och/eller utanför din bostad och bestäm om den ska filma hela tiden eller så fort den registrerar en rörelse i bilden. Du får varningar skickade till dig i realtid genom en app, och du kan snabbt agera vid intrång på din egendom. De flesta smarta övervakningskameror kan dessutom skilja mellan personer, djur och fordon, så att du inte behöver bli varnad i onödan om exempelvis din katt springer förbi kameran.

Smarta dörrlås

Med ett smart dörrlås slipper du bära runt på nycklar som lätt kan tappas bort. Istället låser du upp dörren med en kod, alternativt med en nyckelbricka och kod, för maximal säkerhet. Du kan även låsa upp dörren genom en app, vilket gör att du slipper åka hem och låsa upp, om exempelvis en hantverkare ska in i ditt hem (denna funktion kräver en smartmodul). Dörren låser sig sedan automatiskt när den stängs. Aktivera notiser så du ser när någon öppnar dörren, eller om det är något problem med dörren. Detta är bara en del av alla smarta funktioner du kan ta del av med ett smart kodlås!

Se vårt sortiment av dörrlås och kodlås >>

Smart brandvarnare

Brandvarnare är omubärliga när det gäller att skydda dina nära och kära och din bostad. Oavsett om faran kommer på natten eller när du inte är hemma, så är en smart brandvarnaren alltid uppmärksam. Trådlösa brand-/värmevarnare ger ett pålitligt skydd mot farlig rök- och värmeutveckling. Vi rekommenderar att den installeras i sov- och vardagsrum samt i barnrummen och på alla våningar.

Rök rapporteras omedelbart, både på plats av siren och när du inte är hemma, genom meddelandet i appen. När den är ansluten med andra brandvarnare i de olika rummen via nätverk fungerar det väldigt exakt, eftersom den preciserar exakt varifrån röken kommer och handlar målmedvetet. Det är möjligt att ringa brandkåren direkt från larmbildskärmen på appen.

Smart vattenvarnare

Svämmar det över? Med en smart vattenvarnare varnas du omedelbart för vattenläckage och på det här sättet kan större vattenskador förhindras. Utöver det så mäter systemet temperatur och luftfuktighet och varnar dig när det blir frost eller något ligger i luften. Det är bättre att förebygga än bota – sätt igång!

 • Övervakning över privata eller gemensamma utrymmen och larm vid första tecknet på en vattenskada.
 • Meddelande om märkbara förändringar i temperatur eller luftfuktighet, för att förhindra skador på ledningar, orsakade av frost.
 • Omedelbar information via appen på din mobil, när som helst och oavsett var du befinner dig.
 • Möjlighet att skicka meddelanden till ytterligare personer, som exempelvis vänner eller grannar.

Fler sätt att göra ditt hem smartare

upp