Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-03 klockan 23:30. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Kundservice

Alltid lågt pris.

Alltid lågt pris.

När du planerar ett projekt hittar du allt du behöver på HORNBACH – och det till ett alltid lågt pris! För oss är det en självklarhet att kunna leverera ett stort utbud av produkter med priser som gör även de stora projekten överkomliga.

HORNBACHs lågprisfilosofi

HORNBACH anser att alla ska kunna genomföra sina projekt, hur stora de än är. Självklart behöver man då framför allt verktyg och material till låga priser och därför finns HORNBACHs lågprisfilosofi. Hos HORNBACH kan du alltid vara säker på att genomföra dina projekt till ett garanterat lågt pris. Det är vårt löfte!

Lågprisgaranti

Företag som försöker locka kunder med kampanjpriser tjänar in pengarna från andra produkter. Så gör inte vi. Hos HORNBACH har samtliga produkter ett lågt pris.

Lågprisgaranti

Hos HORNBACH behöver du inte vänta på någon rea för att kunna förverkliga ditt projekt. Konkret innebär det att vi inte bara har låga priser under några veckor, utan 365 dagar om året.

Inget tjafs. Nyttja vår lågprisgaranti.

Självklart kan det hända att det i ett sortiment med 100 000 produkter finns en eller annan produkt som är billigare hos en konkurrent. Därför har vi en lågprisgaranti.

Lågprisgaranti

Vi arbetar ständigt för att du som kund ska kunna genomföra dina projekt till ett så lågt pris som möjligt. Oavsett om du handlar på webben eller i nåt av våra varuhus.

HORNBACHs mål: Nr 1 för projekt

Vi vill vara den första adressen för hemmafixare och proffs när det gäller bygg- eller renoveringsprojekt i hem och trädgård. Därför satsar vi på ett komplett sortiment inom alla fackområden, lagerhållning av stora volymer och kvalificerade rådgivnings- och servicetjänster. Och framför allt på priser som även gör stora projekt överkomliga – det ständigt låga priset.

Vi vill erbjuda snabba och bekväma inköp på ett och samma ställe. Du ska inte behöva åka hit och dit för att få tag på alla dina produkter, eller för att jämföra priser. Våra låga priser gäller:

  • Alla produkter - vi har inga kampanjvaror.
  • Alltid - vi har ingen rea.
  • För alla - vi har ingen kundklubb med rabatt.
Det är bara då som vi besparar dig onödig tid på omfattande prisjämförelser och onödiga vägar till olika varuhus. Vi sätter nämligen priserna för dig. Våra priskontrollanter är ute varje dag och samlar in priser hos alla relevanta konkurrenter. När vi upptäcker ett ordinarie pris som är lägre någon annanstans korrigerar vi våra priser.

HORNBACHs lågprisgaranti

Med över 100 000 produkter i vårt sortimentet kan det ibland förekomma att vi förbiser något och att våra konkurrenter under en kort tid erbjuder ett lägre pris än vi på någon produkt. För dessa fall finns HORNBACHs lågprisgaranti. Den fungerar på följande sätt:

Om du hittar du en identisk produkt till ett lägre pris hos vår konkurrent, matchar vi deras pris och ger dig 10% av konkurrentens pris i hittelön om du köper produkten hos oss. Notera att fraktpris inte ingår i prisgarantin.

Hur tar jag del av lågprisgaranti?

Berätta för oss var du hittat ett lägre pris:

  • För webbordrar, använd vårt prisgarantiformulär.
  • Om du handlat i våra varuhus eller vår tjänst "Reservera & hämta", vänligen kontakta våra kollegor i ditt varuhus.

Vi kontrollerar priset så fort som möjligt och om allt stämmer får du mellanskillnaden plus 10% av konkurrentens pris tillbaka – på samma sätt som du betalat. För webbordrar som du betalat i varuhuset överför vi pengarna till ditt bankkonto.

När gäller HORNBACHs lågprisgaranti?

Vi har tydliga riktmärken för våra priser och därmed även för lågprisgarantin, eftersom vi vill erbjuda dig det bästa priset i rättvis konkurrens. Därför utgår lågprisgarantin från tydliga principer.

Lågprisgarantin gäller:

...vid konkurrenternas reklam- och rabattkampanjer

Våra konkurrenter annonserar ständigt med kampanjpriser, rabattkampanjer och lockerbjudanden. Om våra priser underskrids inom ramen för en sådan kampanj gäller naturligtvis vår lågprisgaranti.

...vid priser hos regelbundna konkurrenter

Prisgarantin gäller för priser från konkurrenter som regelbundet bedriver sin verksamhet i Sverige, utifrån lagar och skatter som gäller här och även är anträffbara när det gäller garantier och service. Därför gäller den inte för priser från kringresande försäljare, utländska försäljningsställen eller privatpersoner som någon gång säljer en produkt.

...för priser på försäljningsställen på Internet

Det är självklart, men även på Internet avser vi de konkurrenter som regelbundet bedriver sin verksamhet i Sverige, utifrån lagar och skatter som gäller här, och även är anträffbara när det gäller garantier och service.

...för identiska produkter

Med identisk menar vi att tillverkare, typbeteckning, utrustning, tillbehör och så vidare, är identiska samt att produktens alla specificerade egenskaper är det. En förutsättning är att det rör sig om jämförbara förpackningsenheter eller -volymer. Varorna måste finnas tillgängliga för köp i samma mängd hos konkurrenten som du köper hos oss.

...för priser som är eller var giltiga vid samma tidpunkt

När ett HORNBACH-pris jämförs med en konkurrents pris måste båda vara/ha varit giltiga vid samma tidpunkt. Konkurrentens pris måste då också vara/ha varit giltigt under minst en dag.

...upp till 30 dagar efter köpet

Om du efter ditt inköp på HORNBACH ser att en konkurrent sålde samma vara till ett lägre pris den dag du gjorde ditt inköp, kan du åberopa lågprisgarantin inom 30 dagar.

Lågprisgarantin gäller inte...

...för special- och måttanpassade produkter

Som projektbyggmarknad säljer HORNBACH över 100.000 produkter som lagerprodukter eller beställningsvaror. Det är våra ordinarie produkter och lågprisgarantin gäller för var och en av dem. Däremot gäller inte prisgarantin för special- eller måttbeställda produkter som producerats speciellt till kunden.

Vid produkter som vi beställer på din begäran och som vi beräknar priset för individuellt, sätter vi också lägsta möjliga pris. Om det skulle finnas ett prisgarantianspråk gällande detta förbehåller vi oss rätten att pröva det enskilda fallet.

...för servicetjänster

HORNBACH erbjuder också de tjänster som behövs för dina projekt: från kvalificerad fackrådgivning via hantverkartjänster till finansiering – fullt pålitligt och av högsta kvalité.

Lågprisgarantin gäller endast för produkter, inte för servicetjänster.

...för konkurrenter och återförsäljare

Prisgarantin gäller inte för konkurrenter och återförsäljare.

...för utförsäljningar

Reducerade priser inom ramen för utförsäljningar, säsongsutförsäljningar eller utförsäljning av enskilda produkter kan inte göras gällande för lågprisgarantin.

...för auktioner

Priser för (Internet-) auktioner kan inte jämföras med de HORNBACH-priser som alltid gäller för alla våra kunder.

...för priser som bara avser en begränsad kundkrets

Lågprisgarantin gäller våra konkurrenters priser som en produkt märkts med, och erbjuds till alla kunder. Den avser alltså den tydliga prismärkningen på produkten eller hyllan.

Lågprisgarantin gäller för priser som en konkurrent erbjuder alla kunder. Det förutsätter att de också gäller under minst en dag. HORNBACH-priserna gäller ju nämligen också för alla. Alltid. Om en konkurrents priser bara gäller för utvalda kunder vill vi inte jämföra oss med dem. Individuella erbjudanden utgör därför ingen grund för någon prisgaranti.

...för prisgarantier

Grunden för lågprisgarantin utgörs alltid av en produkts pris. Ett pris som uppkommit genom att en konkurrent använt en prisgaranti kan inte ligga till grund för en HORNBACH-prisgaranti på det reducerade priset.

...för ospecificerade fördelar eller bonusar

Hos HORNBACH gäller principen "Alltid lågt pris". Konkurrenter erbjuder däremot ibland sina kunder en "bonus" eller liknande fördelar exempelvis utifrån den totala årsomsättningen. Sådana fördelar kan inte tilldelas någon viss produkt och därför inte heller åberopas för lågprisgarantin.

...om anskaffningspriset understigs systematiskt och heltäckande

Enligt lag är det förbjudet att systematiskt och heltäckande sälja varor under anskaffningspriset. Därför måste vi förbehålla oss rätten att i särskilda fall avslå en prisgaranti om det skulle innebära en systematisk, heltäckande försäljning under anskaffningspriset.

...mellan olika HORNBACH-varuhus

HORNBACH har samma priser i varuhusen och på webben. På grund av lokala leverantörer och sortiment kan det i enskilda fall finnas avvikande priser för enskilda produkter i våra HORNBACH-varuhus. Lågprisgarantin gäller inte i dessa fall.

Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteten vid omotiverat mängdinköp typiskt för våra projekt-, hemmafixar- och proffskunder.

Du kanske också är intresserad av

upp