Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-01-31 klockan 04:00. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Kundservice

Alltid låga priser

Lästid: 9 min.
Alltid låga priser

När du planerar ett projekt hittar du allt du behöver på HORNBACH – och det till ett alltid lågt pris! För oss är det en självklarhet att kunna leverera ett stort utbud av produkter med priser som gör även de stora projekten överkomliga.

HORNBACHs lågprisfilosofi

HORNBACH anser att alla ska kunna genomföra sina projekt, hur stora de än är. Självklart behöver man då framför allt verktyg och material till låga priser och därför finns HORNBACHs lågprisfilosofi. Hos HORNBACH kan du alltid vara säker på att genomföra dina projekt till ett garanterat lågt pris.

Det är vårt löfte!

Lågprisgaranti

Företag som försöker locka kunder med kampanjpriser tjänar in pengarna från andra produkter. Så gör inte vi. Hos HORNBACH har samtliga produkter ett lågt pris. Det tjänar du på, framför allt vid större projekt.

För det tjänar ingenting till om en produkt är billigare men de andra tjugo är dyrare. Tack vare HORNBACHs genomgående låga priser så kommer du alltid betala mindre hos oss, än hos våra konkurrenter.

Lågprisgaranti

Hos HORNBACH behöver du inte vänta på någon rea för att kunna förverkliga ditt projekt. Konkret innebär det att vi inte bara har låga priser under några veckor, utan under 365 dagar om året.

För dig betyder det att du inte måste vänta på nästa kampanj för att kunna starta ditt projekt. Du kan börja direkt, till ett garanterat lågt pris.

Lågprisgaranti

Vi håller oss uppdaterade på marknaden för att anpassa våra priser till marknadsförhållandena. Självklart kan det hända att det i ett sortiment med 80 000 produkter finns en eller annan produkt som är billigare hos en konkurrent. Därför har vi en lågprisgaranti.

På HORNBACH gäller följande: Hittar du en identisk produkt till ett lägre pris hos vår konkurrent, matchar vi deras pris och ger dig 10% av konkurrentens pris i hittelön om du köper produkten hos oss. Gäller även vid tillfälliga prissänkningar och e-handel. Prisgarantin gäller inte vid utförsäljning.

Lågprisgaranti

Företag som har olika priser på webben och i varuhusen har helt enkelt inte de bästa priset på marknaden. På HORNBACH arbetar vi ständigt för att våra kunder ska kunna genomföra sina projekt till ett så lågt pris som möjligt.

Så oavsett om du handlar på webben eller i något av våra varuhus så är priset alltid detsamma. Alltid lågt pris. Garanterat!

HORNBACHs mål: Nr 1 för projekt

Vi vill vara den första adressen för hemmafixare och hantverkarföretag när det gäller bygg- eller renoveringsprojekt i hem och trädgård. Därför satsar vi på ett komplett sortiment inom alla fackområden, lagerhållning av stora volymer och kvalificerade rådgivnings- och servicetjänster. Och framför allt på priser som även gör stora projekt överkomliga – HORNBACH har alltid låga priser.

Vi vill erbjuda våra kunder möjligheten att snabbt och bekvämt kunna köpa allt på samma plats utan att behöva åka hit och dit för att få tag i alla varor, eller jämföra priser. Hit hör också att vi alltid erbjuder rättvisa priser som ligger på den lägre nivån i branschen. Det gäller:

  • Alla produkter och inte bara några specialerbjudanden.
  • Alltid och inte bara vid kampanjer.
  • För alla kunder och inte bara dem med rabattkort.
Det är bara då som vi besparar våra kunder onödig tid på omfattande prisjämförelser och onödiga vägar till olika försäljningsställen. Vi sätter nämligen priserna för dig. Våra priskontrollanter är ute varje dag och samlar in priser hos alla relevanta konkurrenter. När vi upptäcker ett ordinarie pris som är lägre någon annanstans korrigerar vi våra priser.

Men med över 80 000 produkter i sortimentet kan det ibland förekomma att vi förbiser något och att våra konkurrenter under en kort tid erbjuder ett lägre pris än vi på någon produkt. För dessa fall finns HORNBACHs lågprisgaranti. Den fungerar på följande sätt: Om du hittar en identisk produkt billigare hos en konkurrent ger vi dig detta pris – och för din information får du ett ytterligare avdrag på 10% som ett litet tack, så att säga. Det är ju nämligen egentligen vår uppgift att alltid ha uppsikt över alla priser.

Hur tar jag del av lågprisgaranti?

Låt oss veta priset:

Vi kontrollerar priset så fort som möjligt och om allt stämmer får du tillbaka beloppet direkt – på samma sätt som du betalade. För webbordrar som du betalar i butiken överför vi prisskillnaden till ditt bankkonto.

När gäller HORNBACHs lågprisgaranti?

Vi har tydliga riktmärken för våra priser och därmed även för lågprisgarantin, eftersom vi vill erbjuda dig det bästa priset i rättvis konkurrens. Därför utgår lågprisgarantin från tydliga principer.

Lågprisgarantin gäller:

...vid konkurrenternas reklam- och rabattkampanjer

Våra konkurrenter annonserar ständigt med kampanjpriser, rabattkampanjer och lockerbjudanden. Om våra lågpriser underskrids inom ramen för en sådan kampanj gäller naturligtvis vår lågprisgaranti.

...vid priser hos regelbundna konkurrenter

Prisgarantin gäller för priser från konkurrenter som regelbundet driver sin verksamhet i vårt land, utifrån lagar och skatter som gäller här och även är anträffbara när det gäller garantier och service. Därför gäller den inte för priser från kringresande försäljare, utländska försäljningsställen eller privatpersoner som någon gång säljer en produkt.

...för priser på försäljningsställen på Internet

Det är självklart, men även på Internet avser vi de konkurrenter som regelbundet driver sin verksamhet i vårt land, utifrån lagar och skatter som gäller här, och även är anträffbara när det gäller garantier och service.

...för identiska produkter

Med identisk menar vi att tillverkare, typbeteckning och så vidare, är identiska eller att produktens alla specificerade egenskaper är det. En förutsättning är att det rör sig om jämförbara förpackningsenheter eller -volymer. Varorna måste finnas tillgängliga för köp i samma mängd hos konkurrenten som du köper hos oss.

...för priser som är eller var giltiga vid samma tidpunkt

När ett HORNBACH-pris jämförs med en konkurrents pris måste båda vara/ha varit giltiga vid samma tidpunkt. Konkurrentens pris måste då också vara/ha varit giltigt under minst en dag.

...upp till 30 dagar efter köpet

Om du efter ditt inköp på HORNBACH ser att en konkurrent sålde samma vara till ett lägre pris den dag du gjorde ditt inköp, kan du åberopa lågprisgarantin inom 30 dagar.

Lågprisgarantin gäller inte...

...för special- och måttanpassade produkter

Som projektvaruhus saluför HORNBACH över 60.000 produkter som lagerhållna lagerprodukter eller beställningsvaror. Det är våra ordinarie produkter och lågprisgarantin gäller för var och en av dem. Däremot gäller inte prisgarantin för special- eller måttbeställda produkter som producerats separat till kunden.

Vid produkter som vi beställer på din begäran och som vi beräknar priset för individuellt, sätter vi också lägsta möjliga pris. Om det skulle finnas ett prisgarantianspråk gällande detta förbehåller vi oss rätten att pröva det enskilda fallet.

...för servicetjänster

HORNBACH erbjuder också de tjänster som behövs för projekt: från kvalificerad fackrådgivning via hantverkartjänster till finansiering – fullt pålitligt och av bästa kvalité. Denna kvalité är inte jämförbar.

Därför gäller lågprisgarantin bara för produkter, inte för servicetjänster, i den mån dessa prissatts.

...för konkurrenter och återförsäljare

Den gäller inte för konkurrenter och återförsäljare som inte själva bearbetar den köpta produkten. I annat fall kan det finnas strävanden att särskilt fördelaktigt köpa in stora volymer via lågprisgarantin och genom återförsäljning vilja göra vinst på våra kunders bekostnad.

...för utförsäljningar

Reducerade priser inom ramen för utförsäljningar, säsongsutförsäljningar eller utförsäljning av enskilda varor kan inte göras gällande för lågprisgarantin.

...för auktioner

Priser som kommer till stånd inom ramen för (Internet-) auktioner kan inte jämföras med de HORNBACH-priser som alltid gäller för alla kunder.

...för priser som bara avser en begränsad kundkrets

Lågprisgarantin gäller våra konkurrenters priser som en produkt märkts med, och erbjuds till alla kunder. Den avser alltså den tydliga prismärkningen på produkten eller hyllan.

Lågprisgarantin gäller för priser som en konkurrent erbjuder alla kunder. Det förutsätter att de också gäller under minst en dag. HORNBACH-priserna gäller ju nämligen också för alla. Alltid. Om en konkurrents priser bara gäller för utvalda kunder vill vi inte jämföra oss med dem. Individuella erbjudanden utgör därför ingen grund för någon prisgaranti.

...för prisgarantier

Grunden för lågprisgarantin utgörs alltid av en produkts pris. Ett pris som uppkommit genom att en konkurrent använt en prisgaranti kan inte ligga till grund för en HORNBACH-prisgaranti på det reducerade priset.

...för ospecificerade fördelar eller bonusar

Hos HORNBACH gäller principen "Billigt direkt!". Konkurrenter erbjuder däremot ibland sina kunder en "bonus" eller liknande fördelar exempelvis utifrån den totala årsomsättningen. Sådana fördelar kan inte tilldelas någon viss produkt och därför inte heller åberopas för lågprisgarantin.

...om anskaffningspriset understigs systematiskt och heltäckande

Enligt lag är det förbjudet att systematiskt och heltäckande sälja varor under anskaffningspriset. Därför måste vi förbehålla oss rätten att i särskilda fall avslå en prisgaranti om det skulle innebära en systematisk, heltäckande försäljning under anskaffningspriset.

...mellan olika HORNBACH-varuhus

HORNBACH har samma priser i varuhusen och på Internet. På grund av lokala leveransstrukturer och sortiment kan det i enskilda fall finnas avvikande priser för enskilda produkter i enskilda HORNBACH-varuhus. Eftersom detta dock har konkreta orsaker gäller inte lågprisgarantin i dessa fall.

Principiellt förbehåller vi oss rätten att begränsa försäljningen till de normala volymer som gäller för våra typiska kunder.

Du kanske också är intresserad av

upp