0 Önskelista 0 Varukorg

HORNBACHs projekthäften

Gör plats för dig.

Gör plats för dig.

juni 2021

Ett häfte fyllt med inspiration med projekt som passar under sommaren. Bygg ditt nya kontor i ett trädgårdshus, eller bygg ett uterum – vi har det du behöver. Behöver du en ny altan, eller fixa till fasaden? Ja häftet ger dig inspiration. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Sommaren planläggs

Sommaren planläggs.

maj 2021

8 sidor fyllda med projekt hur du gör trädgården redo för sommaren. Här finns riktiga verktyg för riktiga projekt. Det finns tips på hur du gör din trädgård sommarredo, och hur du fixar sommarhänget. Det finns alltid nåt att göra!

Ditt hus. Ta hand om det.

Ditt hus. Ta hand om det.

maj 2021

20 sidor fyllda med projekt inför våren. Ta hand om ditt hus och måla din fasad och byt dörrar och fönster. Bygg en altan och förbered inför sommarens uteliv. Vi har ett stort utbud av utemöbler och grillar – kom till oss så hjälper vi dig. Det finns alltid nåt att göra!

Trädgårdstrender 2021

Trädgårdstrender

april 2021

60 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgården.

Din trädgård. Din vilja.

Din trädgård. Din vilja.

april 2021

Sidor fyllda med projekt inför våren. Bygg en altan eller lägg en stengång vi ger dig tips. Se över din gräsmatta, dina planteringar kanske behöver du plantera en ny häck. Förenkla din bevattning. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem. Det finns alltid nåt att göra!

Ditt hem. Ditt val.

Ditt hem. Ditt val.

mars 2021

20 sidor med tips på olika golv, väggfärg, tapeter m.m. som du behöver för att renovera. Missa inte vårens inredningstrender och våra lampor i rotting. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem. Vad väntar du på? Det finns alltid nåt att göra!

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x