HORNBACHs projekthäften

Julklappstips

Julklappstips

december 2021

8 sidor fyllda med julklappstips! I häftet finns inspirerande julklappstips till heminredaren, till den händige, till grillexperten, till den konstnärliga och till dina bästa vänner – husdjuren. Häftet ger även inspiration inför julmyset med juldekorationer och julpyssel.

Din verkstad. Dina projekt.

Din verkstad. Dina projekt.

november 2021

I din verkstad blir drömmar till projekt och projekt till mästerverk. Här är ett 20-sidigt häfte fyllt med inspiration för just din verkstad. Du får tips på hur du kan inreda verkstaden med förvaring, verkstadsgolv, belysning, och mobil värme inför kalla vinterkvällar. Häftet är även fyllt med verktyg, maskiner och sågbänkar samt arbetskläder och skyddsutrustning ifall olyckan skulle vara framme.

Projekthäfte Upplev HORNBACH

Upplev HORNBACH

oktober 2021

Ett häfte med inspiration och projekt som passar både ute och inne. Se över ditt tak samt rensa och laga dina stuprör och hängrännor. Röj i trädgården och gör det höstfint med belysning på fasaden. I badrummet ger vi inspiration till en mysig plats att vistas i. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Ditt badrum. Din dröm.

Ditt badrum. Din dröm.

september 2021

Ett häfte fyllt med tips och inspiration för ditt badrum. Häftet visar hur du med enkla medel kan renovera och förnya badrummet med allt från att byta tvättställ, uppdatera duschen och kakla om, eller bara piffa upp med nya badrumsmöbler, speglar och tillbehör. Vad väntar du på? Det finns alltid nåt att göra!

Gör plats för dig.

Gör plats för dig.

juni 2021

Ett häfte fyllt med inspiration med projekt som passar under sommaren. Bygg ditt nya kontor i ett trädgårdshus, eller bygg ett uterum – vi har det du behöver. Behöver du en ny altan, eller fixa till fasaden? Ja häftet ger dig inspiration. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Trädgårdstrender 2021

Trädgårdstrender

april 2021

60 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgården.