0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 031-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2021-10-16 klockan 14:42. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

HORNBACHs projekthäften

Projekthäfte Upplev HORNBACH

Upplev HORNBACH

oktober 2021

Ett häfte med inspiration och projekt som passar både ute och inne. Se över ditt tak samt rensa och laga dina stuprör och hängrännor. Röj i trädgården och gör det höstfint med belysning på fasaden. I badrummet ger vi inspiration till en mysig plats att vistas i. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Ditt badrum. Din dröm.

Ditt badrum. Din dröm.

september 2021

Ett häfte fyllt med tips och inspiration för ditt badrum. Häftet visar hur du med enkla medel kan renovera och förnya badrummet med allt från att byta tvättställ, uppdatera duschen och kakla om, eller bara piffa upp med nya badrumsmöbler, speglar och tillbehör. Vad väntar du på? Det finns alltid nåt att göra!

Gör plats för dig.

Gör plats för dig.

juni 2021

Ett häfte fyllt med inspiration med projekt som passar under sommaren. Bygg ditt nya kontor i ett trädgårdshus, eller bygg ett uterum – vi har det du behöver. Behöver du en ny altan, eller fixa till fasaden? Ja häftet ger dig inspiration. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Sommaren planläggs

Sommaren planläggs.

maj 2021

8 sidor fyllda med projekt hur du gör trädgården redo för sommaren. Här finns riktiga verktyg för riktiga projekt. Det finns tips på hur du gör din trädgård sommarredo, och hur du fixar sommarhänget. Det finns alltid nåt att göra!

Ditt hus. Ta hand om det.

Ditt hus. Ta hand om det.

maj 2021

20 sidor fyllda med projekt inför våren. Ta hand om ditt hus och måla din fasad och byt dörrar och fönster. Bygg en altan och förbered inför sommarens uteliv. Vi har ett stort utbud av utemöbler och grillar – kom till oss så hjälper vi dig. Det finns alltid nåt att göra!

Trädgårdstrender 2021

Trädgårdstrender

april 2021

60 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgården.

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x