HORNBACHs projekthäften

Skapa nåt stort med virke.

Skapa nåt stort med virke.

juni 2022

Skapa nåt stort med virke. Vad blir ditt nästa projekt? En altan, gäststuga, ett uterum, staket eller en svalkande pool – vi har det du behöver. Få inspiration från vårt 20-sidiga häfte. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Sommaren planläggs

Sommaren planläggs.

maj 2022

8 sidor fyllda med projekt hur du gör trädgården redo för sommaren. Du får inspiration på hur du gör fint i trädgården med sommarblommor och fruktträd. Du får tips på hur du kan bygga uteplats, hur du målar om din fasad och hur du fixar det bästa utehänget. Det finns alltid nåt att göra!

Din trädgård. Din vilja.

Din trädgård. Din vilja.

april 2022

Här är ett 40-sidigt häfte fyllt med tips på hur du bygger, vårdar och möblerar din uteplats, och hur du gör för att få det bästa solskyddet. Vi ger dig tips på hur du tar hand om din gräsmatta, hur du gör din trädgård vårfin efter vintern och förbereder den för sommarens uteliv. Det finns alltid nåt att göra!

Ditt hem. Ditt val.

Ditt hem. Ditt val.

mars 2022

Här är ett 24-sidigt häfte fyllt med tips på hur du kan sätta din egen prägel på ditt hem. Välj det golv du vill ha och måla väggarna i dina färger. Sätt upp nya tapeter eller väggpanel. Få inspiration av vårens inredningstrender och förnya ditt hem med små detaljer. Det finns alltid nåt att göra!

Projekthäfte Upplev HORNBACH

Upplev HORNBACH

oktober 2021

Ett häfte med inspiration och projekt som passar både ute och inne. Se över ditt tak samt rensa och laga dina stuprör och hängrännor. Röj i trädgården och gör det höstfint med belysning på fasaden. I badrummet ger vi inspiration till en mysig plats att vistas i. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Trädgårdstrender 2021

Trädgårdstrender

april 2021

60 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgården.