Önskelista 0 Varukorg 0

Covid-19: Våra byggvaruhus har öppet som vanligt och vi är glada att många vill besöka oss. Tillsammans hjälps vi åt och ser till att hålla avståndet. Läs mer här >>

HORNBACHs projekthäften

Skapa nåt stort med virke.

Skapa nåt stort med virke.

juni 2020

Ett häfte fyllt med inspiration angående projekt som passar under sommaren. Bygg ett attefallshus eller varför inte ett uterum – vi har det du behöver. Behöver du nya fönster eller byta ytterdörr, ja häftet ger dig inspiration. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Ditt hus. Ta hand om det.

Ditt hus. Ta hand om det.

maj 2020

20 sidor fyllda med projekt som passar under våren. Måla fasaden, bygg ett tak över din altan eller lägg en stengång med marksten. Kanske behöver du nya utemöbler eller en grill. Häftet ger dig inspiration! Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Din trädgård. Din vilja.

Din trädgård. Din vilja.

april 2020

8 sidor full med inspiration till din trädgård. Tips på växter både till balkongen och din uteplats, grillar, bevattning, gräsklippare m.m. Allt som du behöver nu för att göra din plats i solen fin inför sommaren.

Starta ditt vårprojekt

Starta ditt vårprojekt nu.

april 2020

Sidor fyllda med projekt inför våren. Bygg en altan eller lägg en stengång – vi ger dig tips. Se över din gräsmatta och dina planteringar. Kanske behöver du plantera en ny häck. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem. Det finns alltid nåt att göra!

Trädgårdstrender

Trädgårdstrender

mars 2020

68 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgård och balkong. Låt dig inspireras och börja ditt nya trädgårdsprojekt redan idag!

Ditt hem. Ditt val.

Ditt hem. Ditt val.

mars 2020

20 sidor med tips på olika golv, tapeter, väggfärg m.m. som du behöver för att renovera inomhus. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem. Vad väntar du på? Det finns alltid nåt att göra!

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x