HORNBACHs projekthäften

Renovera. Med små medel.

Renovera. Med små medel.

februari 2023

Här är ett 20-sidigt häfte med tips på hur du kan renovera hemmet fast du inte riktigt har tid eller pengar för de där stora projekten. Måla om en vägg eller tapetsera, lägg in ett golv, piffa upp med nya växter eller kanske nytt kakel i köket. Vi ger även tips på produkter så du kan energibespara i ditt hem. Klicka in och börja bläddra.

Din verkstad. Dina projekt.

Din verkstad. Dina projekt.

november 2022

I din verkstad blir drömmar till projekt och projekt till mästerverk. Här är ett 20-sidigt häfte fyllt med inspiration för just din verkstad. Du får tips på hur du kan inreda verkstaden, fixa verkstadsgolvet, välja rätt belysning och mycket mer. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Låt golvet göra skillnad

Låt golvet göra skillnad.

oktober 2022

Sänk blicken. Hjälper eller stjälper golvet husets helhetsintryck? Låt det ta plats, låt det synas! Kanske är det dags att lägga nytt laminatgolv, varmt klinkergolv eller en lyxig heltäckningsmatta? Det är tid för inomhusprojekt. Ditt hus. Ditt val. Bläddra och bli inspirerad.

Ditt badrum. Din dröm.

Ditt badrum. Din dröm.

september 2022

Du använder badrummet varje dag. Om du vill skapa en oas av välbefinnande ska ingen hindra dig. Installera golvvärme, inred det varmt och med behagligt ljus. Du har idéerna för att förverkliga din badrumsdröm. Få inspiration i häftet. Det är ju ditt badrum. Din dröm

Skapa nåt stort med virke.

Skapa nåt stort med virke.

juni 2022

Skapa nåt stort med virke. Vad blir ditt nästa projekt? En altan, gäststuga, ett uterum, staket eller en svalkande pool – vi har det du behöver. Få inspiration från vårt 20-sidiga häfte. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Trädgårdstrender 2021

Trädgårdstrender

april 2021

60 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgården.