Önskelista 0 Varukorg 0

HORNBACHs projekthäften

Ditt hem. Din borg.

Ditt hem. Din borg.

oktober 2020

20-sidigt reklamhäfte med inspiration och projekt som passar både ute och inne. Läs om hur du kan få ditt hem lite smartare med SMART HOME by hornbach. Styr och automatisera ditt hem, vart du än är, och håll koll på vad som händer hemma. Spara energi med smart styrning av uppvärmning och tack vare smarta sensorer behöver du inte vara rädd för oinbjudna gäster eller vattenskador. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Ditt höstprojekt. Du är förberedd.

Ditt höstprojekt. Du är förberedd.

september 2020

Ett häfte med inspiration och projekt som passar både ute och inne. Ge dina växter och gräsmatta näring innan vintern och förbered dig inför kylan med ved. Se över belysning på fasaden och i trädgården, vi har tips. I badrummet ger vi inspiration till en mysig plats att vistas i. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Skapa nåt stort med virke.

Skapa nåt stort med virke.

juni 2020

Ett häfte fyllt med inspiration angående projekt som passar under sommaren. Bygg ett attefallshus eller varför inte ett uterum – vi har det du behöver. Behöver du nya fönster eller byta ytterdörr, ja häftet ger dig inspiration. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Ditt hus. Ta hand om det.

Ditt hus. Ta hand om det.

maj 2020

20 sidor fyllda med projekt som passar under våren. Måla fasaden, bygg ett tak över din altan eller lägg en stengång med marksten. Kanske behöver du nya utemöbler eller en grill. Häftet ger dig inspiration! Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem.

Din trädgård. Din vilja.

Din trädgård. Din vilja.

april 2020

8 sidor full med inspiration till din trädgård. Tips på växter både till balkongen och din uteplats, grillar, bevattning, gräsklippare m.m. Allt som du behöver nu för att göra din plats i solen fin inför sommaren.

Trädgårdstrender

Trädgårdstrender

mars 2020

68 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgård och balkong. Låt dig inspireras och börja ditt nya trädgårdsprojekt redan idag!

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x