0 Önskelista 0 Varukorg

HORNBACHs projekthäften

Trädgårdstrender 2021

Trädgårdstrender

april 2021

60 sidor tjockt magasin med inspiration och tips till trädgården.

Din trädgård. Din vilja.

Din trädgård. Din vilja.

april 2021

Sidor fyllda med projekt inför våren. Bygg en altan eller lägg en stengång vi ger dig tips. Se över din gräsmatta, dina planteringar kanske behöver du plantera en ny häck. Förenkla din bevattning. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem. Det finns alltid nåt att göra!

Ditt hem. Ditt val.

Ditt hem. Ditt val.

mars 2021

20 sidor med tips på olika golv, väggfärg, tapeter m.m. som du behöver för att renovera. Missa inte vårens inredningstrender och våra lampor i rotting. Du har idéerna – vi har det som behövs för att förverkliga dem. Vad väntar du på? Det finns alltid nåt att göra!

Projekthäfte februari 21

Renovera. Med små medel.

februari 2021

20 sidor med allt från tapetnyheter till att bygga en innervägg. Tips på hur du med små medel förnyar ditt badrum och hur du får ordning och reda med hjälp av förvaringslådor.

Jul med HORNBACH

Jul med HORNBACH

december 2020

8 sidor med mycket ljus, värme och sprakande julstämning. Här finns granar, julpynt och smarta julklappstips. Dessutom hittar du grillar, verktyg och maskiner samt redskap som gör dig redo för vinterns snö och halka.

Din verkstad. Dina projekt.

Din verkstad. Dina projekt.

november 2020

I din verkstad blir drömmar till projekt och projekt till mästerverk. Här är ett 20-sidigt häfte fyllt med inspiration för just din verkstad. Du får tips på hur du kan inreda verkstaden med förvaring, belysning, verkstadsgolv och mobil värme inför kalla vinterkvällar. Häftet är även fyllt med verktyg, maskiner och sågbänkar samt arbetskläder och skyddsutrustning i fall olyckan skulle vara framme.

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x