0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 15:21. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Sänk dina kostnader med en smart termostat

Sänk dina kostnader med en smart termostat

Det är ofta en bra idé att se över sina löpande kostnader. De smarta systemen för värmestyrning gör det lättare. Dessutom kan du styra dina rum individuellt, när och varifrån som helst endast med en smartphone. Det är bara du själv som sätter gränserna! Håll en behaglig temperatur i ditt smarta hem med en smart termostat.

Varför ska jag skaffa smart värmekontroll och termostat?

Genom att styra och automatisera värmen i hemmet spar du både på kostnaderna och miljön. Värmekontrollerna är försedda med appar som ger dig möjlighet till att schemalägga, och automatisera värmen i ditt hem. Detta innebär att värmen exempelvis sänks automatiskt varje vardag klockan 07.30 när du åker till jobbet, och likså höjs igen lagom till att du kommer hem igen klockan 17.30. Det går även att justera värmen individuellt för husets alla rum.

Givetvis kan du även styra värmen manuellt, när som helst – vart som helst. Om du exempelvis åker iväg på semester och kommer på att du glömt ställa in att värmen ska vara lägre när du är iväg, då kan du enkelt och smidigt göra detta från mobilen, även om du är på andra sidan jorden.

Smart värmekontroll

Fördelar med smart termostat och värmekontroll

  • Tack vare Smart Home-teknologin kan varje rum styras individuellt och på så sätt kan du dra ner på energikostnaderna.
  • Med en central värmestyrning stiger din boendekomfort avsevärt.
  • Om ett fönster står öppet känner det smarta systemet av det och sänker värmen automatiskt.
  • Smarta termostater för element kan bytas ut snabbt och enkelt.
  • Många system erbjuder åtkomst till dina enheter via mobil, surfplatta eller dator, oavsett vart i världen du befinner dig.
  • Helautomatiska system tar hand om hela värmestyrningen åt dig. För många elementmodeller finns det styrenheter som ansluts direkt till centralvärmen. På så sätt styrs värmen centralt.
  • Smarta termostater för element är även perfekta för hyreslägenheter, eftersom de inte behöver få åtkomst till centralvärmen.

Fler sätt att göra ditt hem smartare

upp