0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 04:31. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Få din trädgård att blomstra med automatisk bevattning

Få din trädgård att blomstra med automatisk bevattning

Inga gröna fingrar? Inga problem! Med hjälp av smart, automatisk trädgårdsbevattning och väderstation kan du ändå få din trädgård att blomstra. Och du behöver inte ens vara hemma för att lyckas.

Varför ska jag skaffa smart, automatisk bevattning?

Ett smart bevattningssystem tar hand om din trädgård och ger dig mer tid över till annat. Bevattningssystemet läser av hur vädret blir och anpassar sig automatiskt efter detta – så att marken varken blir för torr eller övervattnad. Om jorden redan innehåller mycket vatten, exempelvis efter regn, då aktiveras inte vattenspridaren, växter övervattnas inte och du slösar inte heller på vatten.

Med ett smart bevattningssystem slipper dessutom nära och kära komma över och ta hand om bevattningen av din trädgård när du är bortrest. Det smarta systemet känner själv av när det är dags att vattna, med hjälp av sensorerna som mäter bland annat fuktigheten i marken och temperaturen i luften. Detta är bara några av alla fördelar med ett automatiskt bevattningssystem.

Automatisk bevattning

Fördelar med smart, automatisk bevattning

Smart bevattning

  • Välskött gräsmatta och effektiv bevattning av dina växter.
  • Omedelbar reaktion på en oförutsägbar väderförändring.
  • Konstant förbindelse med din trädgård.
  • Enkel avstämning mellan gräsklippar- och bevattningscykler.
  • Visning av temperatur och luftfuktighet inomhus och utomhus.
  • Visning av CO₂-halten inomhus och luftföroreningen utomhus.
  • Enkel ansutning av tilläggsmoduler som till exempel vind- och regnmätare.
  • Bekväm styrning via app när som helst, och var du än befinner dig.

GARDENA smart system

Framtiden i trädgården är smart – tack vare intelligent teknik. Med GARDENA smart system kan du när som helst, och från vart som helst, hålla kontakt med din trädgård via appen på mobilen. Inbitna trädgårdsarbetare kan på detta sätt ha full kontroll över sina gröna favoriter. Och tekniken trollar fram konstgjorda gröna fingrar hos hobbyträdgårdsmästare med mindre erfarenhet. Gräsklippning och bevattning har aldrig varit enklare!

Gardena smart system

Smart Sileno/Sileno+

Låt gräset klippas enkelt och helautomatiskt med robotgräsklipparen smart Sileno eller smart Sileno+. Dessa tysta, noggranna och pålitliga medhjälpare i trädgården styr du smidigt och bekvämt via en app. Du kan också ställa in intervallet för gräsklippning i förväg, anpassat efter bevattningscykeln.

Köp i webbshoppen >>

Smart Sensor

Sensorn skickar aktuella mätvärden om markfuktighet, ljusstyrka och omgivningstemperatur direkt till appen. Det möjliggör därmed en problemfri avstämning mellan gräsklippar- och bevattningstiderna. Även väderförhållandena i trädgården kan tas med i beräkningen.

Köp i webbshoppen >>

Smart Water Control

Med Smart Water Control är den behovsanpassade och effektiva bevattningen av växterna inget problem. Anpassa bevattningstiderna helautomatiskt efter gräsklippartiderna. Med styrningen via appen kan du dessutom med ett knapptryck vattna direkt när det behövs. Om det väntas frost så varnar det innovativa systemet dig om att inte vattna mer.

Köp i webbshoppen >>

Smart bevattning

Du kanske också är intresserad av

upp