Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 13:09. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Gardenas planeringsverktyg – sprinklersystem till din gräsmatta

Gardenas planeringsverktyg – sprinklersystem till din gräsmatta

Har du tröttnat på att vattna gräsmattan för hand? Med ett sprinklersystem slipper du detta och har mer tid över till annat. Här kan du läsa mer om hur Gardenas sprinklersystem fungerar och hur du med hjälp av planeringsverktyget optimerar bevattningen av din gräsmatta.

Planeringsverktyg för sprinklersystem

Planeringsverktyget myGardena hjälper dig kostnadsfritt att planera och placera ut sprinklers och vattenledningar på ett sätt som passar din trädgård optimalt. I Själva planeraren används Gardenas sprinklersystem-produkter med praktiska pop-up-spridare för enkel bevattning av din trädgård.

Till Gardenas planeringsverktyg >>

Gardena sprinklersystem

Så här fungerar Gardenas planeringsverktyg

1. Rita upp en skiss av din trädgård i planeringsverktyget.

2. Spridarna och vattenledningarna placeras ut automatiskt på din skiss.

3. Hämta din skräddarsydda planeringsskiss och inköpslista – skriv ut eller spara. Den ger dig allt du behöver för inköp och installation.

4. Planeringsverktyget skapar detaljerade ritningar och instruktioner för enkel installation i din trädgård.

Till Gardenas planeringsverktyg >>

Sprinklersystem Gardena

Så fungerar Gardenas pop-up-sprinklers

Du installerar pop-up-sprinklers under jord och kopplar samman dem med ett vattenledningssystem. När gräsmattan behöver vattnas hoppar de upp automatiskt och vattnar precis där det behövs. När de har vattnat färdigt försvinner de ner i marken igen. Med hjälp av planeringsverktyget får du reda på vilken kombination av produkter du behöver till just din trädgård.

Börja med att rita upp din trädgård i planeringsverktyget och lägg sedan till ”bevattningsplanering”. Svårare än så är det inte att med hjälp av myGardena att planera sprinklersystem för just din trädgård!

Gardena sprinklersystem


Du kanske också är intresserad av

upp