Våra bokstäver är borta. Har du sett eller hört nåt? Mer info här.

0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-09-25 klockan 07:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Ansöka om kort

Företagskortet är ett betalningsalternativ som går att använda i alla HORNBACH-varuhus i Sverige. Kortet berättigar innehavaren att handla mot kredit, med betalningsvillkor mellan 30-60 dagar. Själva Företagskortet är kostnadsfritt.

Besök eller kontakta Företagsservice i ditt lokala varuhus, så hjälper företagsteamet dig med ansökan. Beroende på vilken företagsform ditt bolag har, behöver du uppvisa följande handlingar vid ansökan:

  • Enskild firma: registreringsbevis samt id-handling
  • Aktiebolag: registreringsbevis samt fullmakt om inte firmatecknaren själv kan göra ansökan i varuhuset
  • Kommanditbolag: registreringsbevis samt eventuell fullmakt om inte komplimentären själv kan göra ansökan i varuhuset.
  • Handelsbolag: registreringsbevis samt eventuell fullmakt om inte bägge firmatecknarna tillsammans kan göra ansökan i varuhuset.
  • Föreningar: Aktuellt registreringsbevis samt styrelseprotokoll där det står att styrelsen har beslutat att öppna upp ett konto på HORNBACH. Två ur styrelsen måste närvara när ansökan görs i varuhuset.

Inga problem. Även nystartade företag kan ansöka om Företagskort och få kredit.

I samband med ansökan i varuhuset och efter en positiv kreditbedömning, kan du handla direkt. Ansökningstiden, inklusive kreditbedömning, tar ca 15 min. Det fysiska Företagskortet har du i brevlådan inom 2 veckor.

För att juridiskt säkerställa att den sökande har laglig rätt att ansöka för bolagets räkning, behöver vi registreringsbevis och eventuellt fullmakt. Detta är för båda parters säkerhet.

Fakturering och betalning

Din faktura/ditt kvitto, innehållande varuvärde samt moms, erhåller du i varuhuset direkt i samband med ditt kortköp. Köpet belastar din kredit, men betalas först efter att du har erhållit en betalningsavi, dvs mellan 30-60 dagar kredit.

I början av varje kalendermånad får du en betalningsavi, innehållande summan av föregående månads samlade inköp. Betalningsavin har ett angivet betalningsdatum som är förlagt till slutet av månaden.

Det är det sökande företaget som anger en önskad kreditlimit. Kreditbeslutet fattas därefter av kreditgivaren (Resurs Bank)

Företagskortet är endast till för HORNBACHs företagskunder och kan användas i alla fysiska HORNBACH-varuhus i Sverige. Tyvärr kan kortet för närvarande inte användas som betalmedel i vår webbshop.

Kontakta Företagsteamet i ditt lokala varuhus så hjälper de dig att återskapa kvittokopia. (Administrationsavgift tillkommer.)

Ja. I samband med din ansökan kan du beställa vår tjänst "Köpöversikt". Det är en samlad och detaljerad månadsöversikt av samtliga inköp som har skett via ditt och dina anställdas Företagskort.

Kontakta Resurs Bank på 0771-11 22 33.

Företagskort till personal/kollegor

Företagskortet är personligt och försett med en personlig PIN-kod. Ett företag har möjligheten att införskaffa flera, individuella kort, till sina anställda.

Du kan beställa obegränsat antal extrakort för din personal kostnadsfritt.

Nej. Företagets totala kreditlimit delas av samtliga kort.

Kontakta Resursbank på 0771-11 22 33 för att spärra kortet.

Övrigt

Kontakta bara Resursbank på 0771-11 22 33 så ändrar de dina uppgifter.

Med automatik produceras ett nytt Företagsskort och detta skickas per post till din företagsadress.

Kontakta så snart som möjligt Resursbank på 0771-11 22 33. Kortet kommer då omedelbart att spärras och ett nytt kort skickas till din företagsadress inom cirka 2 veckor.

Upptäck fler fördelar med Företagskortet

HORNBACHs Företagskort erbjuder många smarta betalningslösningar som gör vardagen för proffsen lite enklare.

Lär mer om Företagskortet här >

upp
HORNBACH