Låna ditt släp hos HORNBACH

Var vill du hämta ditt släp? - Notera att du måste installera Use4Free-appen för att hämta ut släpet.

Ladda ner appen!

Appen är din nyckel. Du hämtar och återlämnar ditt släp direkt i Use4Free-appen. Ladda ner den via Appstore och Google Play.

HORNBACH

Use4Free hanterar uthyrningen av HORNBACH-släp. Du kan reservera din släpvagn i appen eller låna den gratis om du bokar och startar hyran på parkeringen. (Gäller ej vid förbokning)

Du behöver inte handla hos HORNBACH för att använda Use4Free. Om du behöver en släpvagn för ett eller annat ändamål, kan du alltid komma och låna en. Det är bara dina behov som sätter gränserna!

Use4Free

Use4Free är en självbetjäningslösning med smart teknik, som gör det möjligt för delningsekonomin att maximera användarupplevelsen och förenkla tjänsterna. Med Use4free's app kan du reservera, hämta och återlämna ditt Use4Free-släp med några få enkla tryck. Allt i en och samma app! Use4free's smartlock-lösning är en succé med över 100 000 gör-det-själv-kunder i hela skandinavien. Vi är glada att kunna bidra till det moderna samhället där delningsekonomin blir allt vanligare.

Use4Free är en del av Brenderup Group, en av Europas ledende tillverkare av släpvagnar och lastsystem. Deras produkter är tillgängliga för både försälning och hyra, och används av miliontals människor och företag.

Brenderup Group är marknadsledande inom uthyrning av släpvagnar i skandinavien och har varit på marknaden sedan 1981. Brenderup erbjuder ett brett utbud och de bästa släpvagnarna, där material och konstruktion är baserat på över 40 års erfarenhet med uthyrning.

FAQ

Om du har frågor, kan du använda Use4free's chat-bot på www.use4free.se.