0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 13:16. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Service

Ta hem materialprover

Ta hem materialprover

Du planerar ditt stora projekt - men är osäker på exakt vilka material och verktyg du ska välja? Besök våra utställningar i ditt närmaste HORNBACH-varuhus. Här kan du i lugn och ro känna, testa och jämföra. Med vårt enorma sortiment är det lätt att hitta exakt rätt material för ditt projekt.

Utställningar i varuhuset för att prova, testa och uppleva!

Materialprover att ta med hem

Men med ett så stort utbud kan det vara svårt att få överblick - kanske du vill få reda på hur ditt valda material ser ut hemma? Använd möjligheten att ta med materialprover hem! Beroende på vad du behöver finns det prover att få, låna eller beställa - allt för att du ska kunna göra det rätta valet!

Bland annat följande produkter finns tillgängliga som prover:

...med mera! Många fler produkter kan fås/köpas som prover, fråga våra projektrådgivare i varuhuset så hjälper de dig! Observera att alla våra varuhus inte erbjuder samtliga varuprover, samt att det i vissa fall kan utgå en mindre avgift för provet.

Hitta ditt HORNBACH-varuhus och upptäck fler möjligheter hos oss

upp