0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-09 klockan 15:20. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Service

HORNBACH hämtskåp

Lästid: 4 min.
HORNBACH hämtskåp

Med HORNBACH hämtskåp erbjuds du en tjänst som du kan använda för att genomföra ditt nästa projekt ännu snabbare och enklare. Reservera önskade produkter – betala på webben – hämta kontaktlöst utanför varuhuset. Snabbare kan det inte gå!

Så här fungerar kontaktlös shopping på HORNBACH

1. Välj dina produkter i webbshoppen.

2. Använd tjänsten Reservera & hämta och välj HORNBACH hämtskåp i webbshopskassan.

3. Betala dina produkter i webbshopskassan.

4. Vi packar ihop produkterna till vald hämtningstid och lägger in i ett av våra hämtskåp.

Du får all information du behöver för hämtning i hämtskåp via e-post.

Observera att HORNBACH hämtskåp endast kan användas med förskottsbetalning i webbshoppen och att endast beställningar upp till max 2 meter får plats i våra hämtskåp.

HORNBACH Hämtbox

Lång dag? Inga problem. Hos oss får du din beställning när det passar dig.

I två av våra varuhus går det att hämta beställningar utanför öppettiderna, eftersom HORNBACH hämtskåp ligger utanför varuhuset. Du hittar dem på en lättillgänglig plats utomhus, under tak, i anslutning till varuhusentréen.

Varuhus med hämtskåp:

Följande varuhus har HORNBACH hämtskåp: Borås och Trollhättan.

Frågor & svar om HORNBACH hämtskåp

Vi gör allt vi kan för att behandla din reservation korrekt och komplett. Skulle vi göra fel, vänligen kontakta någon i servicedisken inne i varuhuset.

Om detta skulle ske utanför varuhusets öppettider, vänliga fyll i vårt kontaktformulär. På formulärfrågan "Orsaken till varför du vill ta kontakt" anger du "Beställning & leverans". Se även till att du har rätt varuhus förinställt i webbshoppen. Detta kontrollerar du genom att titta till höger om HORNBACHs logotyp högst upp på sidan.

Hämtskåpet står på en lättillgänglig plats utomhus, under tak, i anslutning till varuhusentréen.

Om skåpens placering inte är uppenbar när du närmar dig varuhusentrén, kan du hitta mer detaljerad information om platsen i hämtningsmeddelandet som du får via e-post.

PIN-koden är ordernumrets fyra sista siffror, som du hittar i orderbekräftelsen som skickas via e-post.

Hur vet jag i vilket skåp men beställning finns? Skåpsnumret finns i din hämtningsavisering, som du får via e-post. Tillsammans med PIN-koden.

Hämtskåpet lämpar sig för beställningar som gjorts med vår tjänst Reservera & hämta, och redan har betalats i webbshoppen.

När du genomför din beställning i webbshoppen kan du ange i vilket varuhus hämtskåp du föredrar att hämta din produkter i.

Observera att endast beställningar med maxmåtten 250x90x140cm (HxBxD) får plats i hämtskåpet.

Tänk även på att visst sortiment inte lämpar sig att placera i skåpen av helt andra skäl, -– främst beroende på aktuell utomhustemperatur. Huruvida din order lämpar sig att placera i skåpen, kommer varuhuspersonal eventuellt behöva ta ställning till när din order väl har lagts. Skulle de bedöma det olämpligt att lägga ut din order i skåpen, kommer du att bli kontaktad. Exempel på sådant sortiment är färg, som inte får förvaras i minusgrader.

Hämtskåpen är av olika storlekar och går att använda för många beställningar. Det största skåpet har måtten 250x90x140cm (HxBxD).

Ja, hämtskåpen är säkrade med lås och PIN-koder. Dessutom är alla HORNBACH hämtskåp videoövervakade.

Följande varuhus har i dagsläget HORNBACH Hämtskåp: Borås, Trollhättan.

Din order behöver hämtas ut inom 4 dagar efter vald hämtningstidpunkt. Du kommer få ett mail när ordern ligger redo i ditt skåp, samt ett eventuellt påminnelsemail. När dina 4 dagar har gått, annulleras ordern och du får en full återbetalning.

Du kanske också är intresserad av

upp
HORNBACH