0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-09 klockan 16:52. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Aktuellt

Säg inte projekt...

Lästid: 2 min.
Säg inte projekt

...om du inte menar HORNBACH! Det gäller att säga rätt, för ibland kräver riktiga projekt lite rådgivning. Och rätt byggmarknad. Se våra filmer här.

Ibland kräver riktiga projekt lite rådgivning

Och rätt byggmarknad.

Den som har 120 000 produkter i huvudet hör hemma på tv, i Guinness rekordbok eller på HORNBACH byggmarknad. För våra rådgivare kan varje projekt, in i minsta detalj. Vare sig det är Johans, Christina eller ditt projekt.

Man vet ju själv: Ibland är det inte alls lätt att bestämma vilken färg huset ska ha, speciellt när det finns en miljon färger att välja bland. Då finns professionell rådgivning på plats.

Enligt mottot: Fråga rätt person, så är halva bygget klart.

Med andra ord: Säg inte projekt om du inte menar HORNBACH.

Ett projekt börjar när du vill

Till exempel nu. Inte i morgon. Inte i övermorgon. I synnerhet inte om tre veckor. Skjut inte upp något. Verkligen inte på grund av att produkten inte finns. Det händer inte när det gäller riktiga projekt. Och därför händer det inte när det gäller HORNBACH.

Här finns: kopplingsplint, övergångsnippel och ytterligare 119 998 produkter för alla ovanliga projekt. Om man som byggmarknad tar projekten på allvar begränsas inte sortimentet av rea-varor. För även om Harry köpt ett helt släp med trallvirke till sitt projekt, finns det ändå tillräckligt kvar till alla andra.

Med andra ord: Säg inte projekt om du inte menar HORNBACH.

Det ska inte vara ett projekt att betala ett projekt

En bänkskiva på rea, ett par spik här, en skruvtving där och vips är kassakvittot fyrsiffrigt. Utan att man riktigt förstått vad som var så dyrt. Just det händer inte på HORNBACH. På HORNBACH betalar man alltid bara det ständigt låga priset. Inget lockerbjudande och inte heller någon rabatt som sen adderas på något annat. Man betalar bara för det man behöver till sitt projekt. Inte mer och inte mindre. Precis så som det ska vara på en riktigt byggmarknad.

Med andra ord: Säg inte projekt om du inte menar HORNBACH.

upp
HORNBACH