WEBER Gasolgrill Spirit II E-310 GBS

Lägg i nästa grillväxel med gasolgrillen Spirit II E-310 GBS. Med det kraftfulla grillsystemet GS4 och kapacitet för iGrill är du redo för grillsuccé.

Grillen är utrustad med:

  • Tre brännare.
  • Rymlig grillyta.
  • Praktiska sidobord för serveringsbrickor och redskapskrokar för tång och stekspade.
  • Inbyggd termometer i locket.
  • Infinity-tändning.

Köp WEBER gasolgrill Spirit II E-310 GBS i webbshoppen >>

Weber kampanj

Stekbord WEBER original

Weber stekbord

Laga både frukost och middag på din Weber gasolgrill! Med Stekbordets dubbelsidiga yta blir det möjligt att grilla mat som inte går att lägga på ett vanligt grillgaller. Den strukturerade sidan är perfekt för panini och andra varma mackor, medan den plana sidan är avsedd för ömtåliga livsmedel, exempelvis pilgrimsmusslor och räkor.

Med stekbordet kan du fylla trädgården med en härlig doft av crêpes på morgonen eller bjuda på en lyxig fisk-och skaldjursmiddag i skymningen. Stekbordet är gjort av porslinsemaljerat gjutjärn och ska handdiskas.

Registrera din nya grill senast 13 juni på Webers kampanjsida för att få ditt stekbord (värde 990 kr) utan extra kostnad. Läs fullständiga villkor på kampanjhemsidan.

Har du redan ett stekbord till din Webergrill? Då kan du istället välja mellan Weber Connect Smart Grilling Hub, Burger station stekfat GBS eller Rengöringskit som bonusprodukt. Läs mer på Webers kampanjsida.