Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 21:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fönsterbrädor


8 resultat(50 varianter)
Fönsterbräda DURI Bovall 80cm
9 varianter
Duri
(2)
219,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Fönsterbräda DURI Knippla 80cm
8 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Fönsterbräda DURI Bohus 80cm
9 varianter
Duri
(2)
179,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Fönsterbräda DURI Askim 80cm
9 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Fönsterbänk DURI Bohus vit 170 cm
6 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Fönsterbänk DURI Knippla vit 170 cm
7 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Fönsterbänk Agglo Cristall vit 113x25x2 cm
349,00 kr * / st
(1233,22 kr * / m²)
Vid köp av 10 st :
315,00 kr * / st
(1113,07 kr * / m²)
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Fönsterbrädor"

Fönsterbräda, fönsterbänk & fönstersmyg i HORNBACHs webbshop

Är det dags för en renovering inne i huset eller vill du bara styla om inne i ett rum? Med fönsterbrädor framför fönstret kommer ditt rum uppfattas som ett mer ombonat rum. En fönsterbänk ger dig dessutom en extra avlastningsyta som du kan dekorera. Placera till exempel höga växter på din fönsterbräda, så har du fått ett rum med insynsskydd utifrån. I dagens samhälle så får vi snabbt fler prylar som laddas med solceller och fönsterbrädan är det främsta stället att förvara dessa på. Att byta ut sina gamla fönsterbänkar är ett både enkelt, billigt och ett snabbt projekt.

Fönsterbleck

Fixa stilen med rätt fönsterbänk

På HORNBACH kan du köpa fönsterbrädor i olika dimensioner, obehandlade eller i en spännande kulör. En obehandlad fönsterbänk ger dig möjlighet att sätta din egna prägel på utseendet och vilken stil ditt rum kommer att få. Marmor är ett populärt material att använda idag så varför inte få in marmorn även i fönsterbrädet. En fönsterbräda i marmor blir stilrent, det blir inte för mycket men du får in den snygga stenen.

Välj en fönsterbräda med ljus marmor och ställ härliga gröna växter på fönsterbrädan för en fräsch känsla. Eller välj en fönsterbräda i mörk marmor för att framhäva ljuset från fönstret.

Djupa fönsterbänkar ger dig mer plats och möjligheter när det kommer till hur du vill dekorera och använda ytan. Väljer du en fönsterbräda som har fasad kant så ger det ett mer gammeldags intryck, medans om du väljer en fönsterbänk med rundad eller rak kant ger du ditt rum en mer modern stil. Det finns också olika material att välja mellan, till exempel trä, plast, betong eller marmor som ger ett lyxigt intryck. När du ska montera en ny fönsterbräda så är det viktigt med luftspalt eller ventilationshål, för att det inte ska bli kondens på fönstret. Har du dessutom en värmekälla under är det viktigt att värmen kan stiga upp vid fönsterbrädan.

Vad är en fönstersmyg?

Med en fönstersmyg täcker du det utrymme som finns mellan vägg och fönster. Med en fönstersmyg får du en mjuk och snygg övergång mellan vägg och fönster. Fönstersmygen är oftast tillverkad i MDF men det finns även fönstersmyg i trä. Använd dig gärna av djupa fönstersmygar som gör att du får rejäla fönsterbrädor utan att det tar för mycket plats. Med fönstersmyg kan du få plats med mer dekorationer och växter i dina fönster!

Handla fönsterbräda, fönsterbänk & fönstersmyg hos HORNBACH

I HORNBACHs webbshop finner du ett stort utbud av fönsterbrädor för alla rum. Vi erbjuder fönsterbänkar i olika dimensioner, färger och prisklasser. Traditionella, moderna och klassiska, oavsett hur ditt projekt ser ut så hittar du lösningen på HORNBACH.

Du kan använda konsoler för montera ditt fönsterbräde. Se vårt sortiment av konsoler och hitta en som passar ditt fönsterbräde!

upp