Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 14:41. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kameraövervakning


16 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
YALE Sirén utomhus grå
Yale
1695,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
YALE Fjärrkontroll
Yale
430,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
YALE Knappsats
Yale
479,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Kameraatrapp AVIDSEN svart 123053
Avidsen
(2)
89,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
AVIDSEN Atrapp sirén
Avidsen
229,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
16 av 16 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kameraövervakning"

Köp hemlarm & övervakning på HORNBACH

Ditt hem är platsen där du ska känna dig trygg. Det är din egen oas där du har möjlighet att ladda om dina batterier, umgås med nära och kära och platsen där du ska må som bäst. Med hjälp av hemlarm & kameraövervakning förblir ditt hem en säker plats, oavsett om du är hemma eller inte.

Ha koll på hemmet med hemlarm

Att investera i hemlarm är ett bra sätt hålla ditt hem orört. Det finns flera olika varianter på larmsystem att välja mellan när det kommer till hemlarm. Har du flera entréer till ditt hem bör du montera inbrottslarm vid samtliga, detta gäller även fönster. Många väjer även att montera villalarm på sina dörrar inomhus. Kontakter monteras med tejp på fönster och dörrar, för att indikera inträde. Larmet utlöses när någon träder in i rummet, eller om ett fönster eller en dörr öppnas.

Du kan även välja att montera ringklocka vid dina olika entréer eller fönster. Genom att anpassa ringsignalen till de olika dörrar och fönster, kan du snabbt identifiera vilken dörr eller vilket fönster som öppnas. Har du husdjur kan du välja larm som är anpassade till exempelvis en katts rörelse i hemmet. Med flera husdjur, speciellt husdjur som har möjlighet att klättra och röra sig på olika höjder, kan dock ett falsklarm utlösas. Det bästa hemlarmet för dig beror helt enkelt på hur stort du bor samt hur många entrémöjligheter ditt hem har. Bor du mindre finns det minilarm som passar perfekt för att skydda ett rum, ett mindre område eller en ingång.

Var rädd om dig – bär ett personlarm

Vill du känna dig säker när du rör dig utanför ditt hem? Då är ett personlarm, även kallat ett överfallslarm, ett bra alternativ för dig. Personlarm är vanligtvis så pass små att de får plats i fickan, samtidigt som de ger ifrån sig ett kraftfullt larmljud som hörs på långt avstånd. Skulle du hamna i en obekväm situation så kan det bärbara larmet hjälpa dig. De flesta personlarm är utrustade med en knapp som utlöser ett kraftigt ljud. Förutom larmet så har många personlarm även ficklampa och rörelsedetektor.

Bevaka ditt hem med övervakningskamera

Med en övervakningskamera hemma kan du ha full koll på allt och alla som rör sig nära och i ditt hem. Det finns speciella övervakningskameror utomhus som med hjälp av infraröd LED kan se i mörker på flera meters avstånd. Det finns även övervakningskameror utomhus med inspelning, ifall du vill kunna se en övervakningsvideo flera gånger.

Vill du ha ännu fler möjligheter med din kamera övervakning? Välj en övervakningskamera med wifi. Med en wifi kamera utomhus eller inomhus ansluts din kameraövervakning till ditt wifi-nätverk i hemmet. Du kan välja att få en notis på mobilen när någon rör sig framför kameran. Du kan då kolla på övervakningsfilmen direkt i mobilen. Det finns även övervakningskameror med inbyggd mikrofon där du har möjlighet att tala direkt genom kameran till personen på andra sidan. På så vis kan du ansluta din kameraövervakning till din porttelefon för att se och för att kunna prata med personen som rör sig utanför din dörr. Det är även fördelaktigt med en övervakningskamera inomhus. Montera din kameraövervakning vid en av dina entréer, vid ett fönster eller i valfritt rum för att kunna ha koll på rörelser i rummet. Därmed kan du alltid känna dig säker i ditt hem. Om du exempelvis har husdjur, kan du med kameraövervakning hålla koll på detta även om du inte är hemma.

Handla hemlarm och kameraövervakning på webben

I vår webbshop hittar du ett stort utbud av olika larm och övervakningskameror. Du kan även komplettera med rörelsedetektorer & skymningsrelän, ringklockor och porttelefoner. Glöm inte bort brandsäkerhet & vattenlarm när du ska utrusta ditt hem. Med vår lågprisgaranti kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset. Hittar du samma produkt till ett lägre pris hos en konkurrent till oss, bjuder vi på mellan skillnaden. Handla på HORNBACH.se så skickar vi din beställning direkt till dig. Snabbt och smidigt!

upp