0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-09 klockan 01:10. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Våtrumsspackel


5 resultat(8 varianter)
Våtrumsspackel SADOLIN 2,5L
2 varianter
Sadolin
219,00 kr * / st
(87,60 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Våtrumsspackel KIILTO LW 3L
2 varianter
(3)
149,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Våtrumsspackel SIKA SikaFiller®-107 5L
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Våtrumsspackel SADOLIN 250gr
Sadolin
59,00 kr * / st
(236,00 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp våtrumsspackel på HORNBACH

Olika rum i våra hem utsätts för fukt i större eller mindre skala. Rum som tenderar att utsättas för fukt är våtrum som exempelvis badrummet och tvättstugan. När du ska reparera eller fylla väggar och tak i dessa rum är det därför viktigt att använda våtrumsspackel för att undvika fuktskador. På HORNBACH hittar du olika typer av våtrumsspackel från märken som Sadolin och Kiilto.

Varför behöver jag våtrumsspackel?

Fuktskador i hemmet leder till dyra, påtvingande renoveringar. För att förhindra detta bör du använda våtrumsspackel. Som nämnt ovan är våtrumsspackel att föredra i rum som tenderar att bli fuktiga, om du vill undvika fuktskador. Fördelen med våtrumsspackel är dess förmåga att förhindra fukt från att tränga in i väggar genom att skapa en vattenresistent yta. Med spackel för badrum kan du täta hål, sprickor och springor där fukt annars kan komma att sippra igenom.

Hur spacklar jag med våtrumsspackel?

Att spackla med våtrumsspackel fungerar på samma sätt som när du använder andra typer av spackel. Om du känner dig osäker på hur du ska spackla kan du ta del av vår steg för steg guide om hur du bredspacklar väggar. Du kan använda våtrumsspackel för att spackla på flera olika underlag som exempelvis puts, betong, gipsfiberplattor och gipskartong. Våtrumsspackel kan enkelt slipas och sedan målas över till önskad färg. På så vis får du ett badrum som står emot fukt, samtidigt som det kan målas och inredas för att förvandlas till ditt drömbadrum.

Handla våtrumsspackel på HORNBACH.se

I vår webbshop kan du välja mellan olika typer av våtrumsspackel. Handlar du direkt på webben så skickar vi din beställning direkt hem till dig. Snabbt och smidigt. Du kan även välja att reservera & hämta din beställning vid ditt närmsta HORNBACH-varuhus. Och med vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priser hos oss!

upp