Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-01 klockan 07:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Dekorplast kakel & kakeldekor


9 resultat
Vi rekommenderar
Kakeldekor VENILIA Onyx 15x15cm 6-pack
Venilia
99,00 kr * / st
(4304,35 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Kakeldekor svart 15x15cm 10-pack
(1)
59,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Kakeldekor VENILIA Olea 15x15cm 6-pack
Venilia
99,00 kr * / st
(4304,35 kr * / m²)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Kakeldekor VENILIA Obolus 15x15cm 6-pack
Venilia
99,00 kr * / st
(4304,35 kr * / m²)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Kakeldekor VENILIA Olaf 15x15cm 6-pack
Venilia
99,00 kr * / st
(4304,35 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Kakeldekor VENILIA Opus 15x15cm 6-pack
Venilia
99,00 kr * / st
(4304,35 kr * / m²)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Kakeldekor VENILIA Opala 15x15cm 6-pack
Venilia
99,00 kr * / st
(4304,35 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Dekorplast kakel & kakeldekor"

Köp kakeldekor online hos HORNBACH

Behöver ditt kök lite nytt liv? Eller börjar tvättstugan kännas tråkig? Då kan du enkelt piffa upp rummet med kakeldekor! Självhäftande kakeldekor är det enklaste sättet att få nytt liv i kakel. Det är heller inte permanent, vilket gör att kakeldekor passar dig som fort tröttnar och vill göra om hemma. En kakeldekor i grönt sätter en somrig stil på köket medans kakeldekor i marmor är mer elegant. Kakeldekor i badrum kanske inte byts ut lika ofta som kakeldekor i kök, men här finns det oändligt många stilar att fånga upp. Innan du beger dig ut för att köpa sälvhäftande kakeldekor så ta först reda på vilken storlek du behöver. Vanliga storlekar är kakeldekor med måttet 15x15 eller 20x20, men mät dina kakelplattor för att vara på den säkra sidan.

Kakeldekor

Vad är kakeldekor?

Det finns olika typer av kakeldekor men den absolut vanligaste är självhäftande kakeldekor som är plastlappar med klister på som fäster på redan befintligt kakel. Kakeldekor i badrum, kök och hall har blivit väldigt populärt idag i och med enkelheten att montera men också byta. Kakelklistermärken kommer i många former och mönster. Vanligaste storlekarna kakeldekor kommer i är 10x10, 15x15 och 20x20 men man kan också anpassa efter just sitt kakel. Kakelklistermärken är ingen långsiktig lösning.

Självhäftande kakeldekor kan täcka över sprickor och smuts om man inte har möjlighet att renovera, men inte föralltid. Många väljer att använda kakeldekor i badrum och kök just på grund av detta.

Så fäster du kakeldekor

Att fästa kakeldekor är ganska enkelt men kräver en del nogranhet för att få ett hållbart resultat. Man vill ju att kakeldekoren ska bli så rak som möjligt och inte få några bubblor under plasten. När du ska välja kakeldekor behöver du börja med att mäta dina kakelplattor från kant till kant, men räkna inte med fogen, för att se vilken storlek du behöver. Därefter kan du välja kakeldekor, och här finns det mycket att välja mellan! Kakeldekor med marockansk stil, kakeldekor i marmor eller enkla färger som svart, vit eller grå.

När du har valt kakeldekor är det dags att fästa dem på ditt kakel. Börja med att noggrant rengöra underlaget. Om det finns smuts under kakelklistermärkena blir det lätt ojämnt. Du kan sedan fylla en sprayflaska med vatten och lite lite diskmedel och spreja på kaklet. Denna teknik gör det enkelt att flytta runt kakeldekoren tills den hamnar på rätt ställe. När du hittat rätt position på ditt kakelklistermärke drar du med en skrapa över det för att få ut vätska och bubblor under plasten.

Köp kakeldekor hos HORNBACH

Behöver ditt badrum eller kök en förändring? Kakeldekor är perfekt för dig som inte har möjlighet att renovera då de är enkla att fästa och enkla att ta bort. Kakeldekor kommer i flera olika stilar och det finns något som passar alla. Något som blivit väldigt modern i kök och badrum är både marmor och kakeldekor i marockansk stil. Men kakeldekor finns även i neutrala färger som beige, vit, svart, grön och grå. Det finns också 3d kakeldekor som är självhäftande PVC plattor som du sätter upp lika enkelt som kakelklistermärken.

upp