0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 04:24. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Hamburgerpressar


7 resultat
Köttpress NAPOLEON
NAPOLEON
249,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Hamburgerpress NAPOLEON kit
NAPOLEON
299,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Hamburgerpress WEBER
Weber
(3)
199,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Hamburgerpressar"

Köp hamburgerpress på HORNBACH.se

Att grilla hamburgare är bland det godaste som finns och kanske det mest klassiska att lägga på grillen. Att göra egna hamburgare är något som är enkelt och går dessutom väldigt fort. Egengjorda hamburgare går ännu fortare om du dessutom använder dig av en hamburgerpress. Med en hamburgerpress eller ett smashjärn för hamburgare som det också kallas kan du pressa hamburgare på ett kick! I HORNBACHs breda sortiment av olika hamburgerformar hittar du både små och stora hamburgerpressar, även de som är dubbla.

Hamburgerpress

Hur gör man med en hamburgerpress?

En hamburgerpress är en hamburgerform som du enkelt och snabbt kan pressa hamburgare i. Har dina burgare annars en tendens att variera i storlek? Skiljer de i tjocklek så kan det vara svårt att grilla köttet, då en del bitar blir torra och andra råa. Har du för vana att välja högrev eller nöt i köttfärsen så kan många tycka det är gott att inte grilla sönder köttet. Föredrar du däremot att göra egna hamburgare av fläskkött så bör du grilla dem lite hårdare.

Det finns också hamburgerpress i olika storlekar. En liten hamburgerpress är perfekt att använda då det vankas barnkalas och du ska producera små burgare fort, i stora kvantiteter. En hamburgerpress som är stor passar utmärkt till de större bröden.

  • Ta först en klick köttfärs och lägg i hamburgerpressen
  • Sedan tar du locket och pressar detta över köttfärsen
  • Ta bort överflöd av köttfärsen på kanterna
  • Ta av locket och vänd upp och ner på formen så att den färdigpressade hamburgaren ramlar ur
Klart!

Förutom köttförs så går det givetvis alldeles utmärkt att även göra egna hamburgare av exempelvis lax eller kycklingfärs i hamburgerpressen.

Varför ska man ha en hamburgerpress?

Pressar du dina egengjorda hamburgare i en hamburgerpress så kommer garanterat samtliga bli i samma storlek. Detta underlättar grilltiden och dem ser dessutom betydligt snyggare ut! Välj en liten hamburgerpress till små bröd och en stor hamburgerform till större bröd. Föredrar du lite tunnare köttbit på hamburgaren så är detta inga problem, det är enkelt att anpassa mängden köttfärs i smashjärnet. Tillhör du den skaran som inte tycker att det är kul att bli kladdig om händerna? Inga problem! Gör du egna hamburgare i en hamburgerform så behöver du inte bli kladdig. En hamburgerpress är dessutom enkel att få ren och tål i de flesta fall maskindisk.

Köp hamburgerpress på webben

Ska du bjuda på egengjorda hamburgare ikväll, då ska du se till att ha en hamburgerpress i beredskap. Använder du dig av en hamburgerform så får du snygga hamburgare som ska ligga på grillgallret exakt lika länge - du kommer inte att misslyckas! I vårt sortiment av grillredskap finner du hamburgerpress i gjutjärn, stora, små och till och med hamburgerpress som är dubbel.

Har du inte bestämt dig för hur du ska gå vidare för att nå nya höjder med din grillning, då ska du göra en djupdykning i vår grillguide för mer inspiration. Missa heller inte vårt breda sortiment av grilltillbehör och grillar.

upp