Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 19:10. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Rutschkanor


13 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Trägunga HÖRBY Active Slide
Hörby Bruk
6295,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Rutschbana HÖRBY Mini
Hörby Bruk
1039,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Rutschbana HÖRBY Fun
Hörby Bruk
3395,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Rutschkanor"

Populärt sortiment inom kategorin "Rutschkanor"

Köp en rutschkana på HORNBACH.se

Hur kul är det inte med en egen rutschkana? Många timmar kan tillbringas med att klättra upp och åka ner igen – lika spännande varje gång! Det är inte konstigt att rutschkana är en stående klassiker på alla lekplatser. Hos oss kan du köpa rutschkana i flera olika utföranden, så att du kan skapa ditt barns drömlekplats! På HORNBACH hittar du lekställningar som du enkelt hänger din rutschkanor på. Och medans barnen roar sig du kan koppla av med lite trädgårdsarbete eller ta en kopp kaffe.

Rutschkana

Skaffa en rutschkana utomhus

Det finns flera platser i din trädgård där man skulle kunna ställa en rutschkana. Som vi nämnde tidigare kan du montera den på en klätterställning, men du kan också lägga den i en slänt eller montera den på ett nedfallet träd. Du kan köpa rutschkana i metall, trä eller plast. En rutschkana i plast är förmodligen den modell som du hanterar enklast. En rutschkana i plast kan man också enkelt skruva fast på i stort sett vad som helst.

En rolig idé är att ställa rutschkanan intill poolen, och vips så har du fått en egen vattenrutschkana i trädgården. Men varför begränsa sig till att enbart ha kul utomhus, en rutschkana inomhus är precis lika kul, om inte roligare! Far ner från sängen men en väldans fart i en rutschkana, det har aldrig varit så kul att gå upp på morgonen. Välj med fördel en lite mindre rutschkana för barn inomhus, då rummet den står i sällan är stort som en trädgård.

Både träning & lek med en rutschkana

Bor du inte granne med en lekplats, som erbjuder både fysisk aktivitet och frisk luft? Inga problem, på HORNBACH.se köper du allt för lekplatsen! På HORNBACH kan du köpa rutschkana som passar alla trädgårdar, stora som små. Montera kanan direkt på en lekställning och anpassa den sedan för olika åldrar genom att kombinera med lekredskap. Dina barn kommer inte bara ha kul med sin nya rutschkana, utan också träna sitt balanssinne och koordinationen. På HORNBACH köper du rutschkana för barn från bland annat leverantörerna JABO, Plus, Hörny Bruk och Palmako. Hitta din favorit i sortimentet av olika rutschkanor för inomhus och utomhusbruk och beställ den redan idag, vi lovar att det inte kommer bli besvikna miner där hemma!

Handla rutschkana för barn på nätet

På HORNBACH kan du köpa allt för lekplatsen! Hitta din perfekta kombination av trädgårdsleksaker och beställ hela din nya lekplats på nätet! Välj sedan om du vill få hemleverans eller reservera varorna för upphämtning i närmsta HORNBACH-varuhus. Så vad väntar du på? Sätt igång och planera ditt barns nya lekplats!

upp