0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 18:37. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Drivhus


12 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Drivhus 120x100x30/40cm
(1)
699,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Drivhus 100x60x30/40cm
(1)
499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Odlingstunnel HORTUS 250cm
Hortus
145,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Odlingstunnel HORTUS 400cm
Hortus
175,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Drivhus"

Köp miniväxthus & drivhus på HORNBACH.se

Drömmer du om att odla egna grönsaker och växter men saknar platsen som krävs för ett växthus. Kanske odlar du grödor som sedan kan planteras ut på friland, men behöver skydd från nattfrosten. Då är ett drivhus den ultimata lösningen. Ett drivhus eller drivbänk är ett miniväxthus som du placerar på marken eller över dina pallkragar. Genom att placera ett växthus på din pallkrage så har du fått en mer skyddad miljö, där du kan driva upp frön och plantor. I HORNBACHs sortiment finner du drivbänkar och drivhus i olika storlekar och även drivhus för pallkrage.

Varför ska man ha ett drivhus?

Det finns flera anledningar till varför du ska köpa ett miniväxthus! Dels så kommer logistiken av dina plantor bli enklare om du förvarar dem i en drivbänk. Har du en botten i ditt drivhus så kan du enkelt flytta runt det lilla miniväxthuset när dem ska bäras in och ut. I en sluten drivbänk så blir det betydligt enklare att behålla fukten. Står din sådd utan fukt under en längre tid så riskerar allt att vissna. För att inte riskera detta så kan du arrangera ett bevattningssystem i miniväxthuset. I en drivbänk kommer du utan tvekan kunna höja växtmiljön med ett par grader, skulle det bli för varmt och fuktigt så kan du istället öppna upp och ventilera.

Växthus på pallkrage

Hur fungerar ett växthus på pallkrage?

Tillhör du den skaran växtentusiaster som föredrar att så direkt i pallkrage och därmed slippa att förkultivera dina växter inomhus först? Eller så har du förkultiverat dina frön och ska nu plantera ut dem i pallkragar. Genom att placera ett drivhus ovanpå pallkragen så underlättar du för dina plantor att växa sig starka. Ett växthustak till pallkragen skapar en skyddad miljö för plantorna och behåller värmen och fukten i miniväxthuset. Skulle du få kondens i pallkrageväxthuset så öppnar du växthuset på pallkragen och ventilerar.

När sedan nattfrosten har försvunnit och dina frön har grott så kan du lyfta bort drivhuset från pallkragen. Föredrar dina växter en miljö som erbjuder en något högre temperatur så kan du behålla drivhuset på pallkragen, men säkerställ då att dina växter nås av tillräckligt med ljus.

Handla miniväxthus på webben

Går du i tankarna på att skaffa växthus till dina pallkragar eller ett drivhus som kan underlätta din odling? Då ska du köpa ditt miniväxthus på webben från HORNBACH! Förutom att vi garanterar dig lägst pris genom vår lågprisgaranti, så tillhandahåller vi också ett brett utbud av drivbänkar och pallkrageväxthus.

upp