Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 22:38. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Luftkonditionering


9 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Luftkonditionering"

Köp luftkonditionering på HORNBACH.se

Under de varma sommardagarna så kan det vara skönt att kunna sänka temperaturen inomhus, detta gör du enkelt om du äger en portabel AC. En luftkonditionering eller en portabel AC blir allt vanligare i svenska hushåll och på arbetsplatser. Med ett behagligt inomhusklimat från en kalluftsfläkt eller portabel AC på kontoret blir det lättare att arbeta och prestera. Detsamma gäller med en portabel AC i sovrummet. Det är inte lätta att komma till ro och somna när man samtidigt svettas. På HORNBACH har vi ett brett utbud av olika luftkonditioneringar och kalluftsfläktar, skynda dig och köp luftkonditionering redan idag, man vet aldrig när värmen kommer!

Vad är en portabel AC?

En portabel luftkonditionering en AC, är en klimatanläggning som sänker temperaturen i ett rum. Det är ett smart alternativ till en fastmonterad AC, då du enkelt kan flytta denna mellan olika rum. Till skillnad från fläktar som flyttar runt luften i rummet så kyler den portabla AC:n ner rummets luft. De flesta portabla AC:n sänker inte bara temperaturen i rummet utan ger en viss luftrening och luftavfuktning. Med en portabel AC får du på ett smidigt sätt ett behagligt inomhusklimat. Den är enkel att montera och ingen svår installation krävs. Så vill du kunna sänka temperaturen i din bostad i takt med att temperaturen utomhus ökar så är det en portabel AC som du ska köpa!

Hur fungerar en portabel AC?

En portabel AC förvandlar varmluft till kalluft genom ett kylaggregat med kylmedel. Ett annat alternativ på luftkonditionering är en luftkylare. Den kyler istället luften på ett konstgjort sätt, genom att använda ångor från en vattentank eller kylklampar. En portabel AC ger ifrån sig värme när den omvandlar luften, det är därför som dessa luftkonditioneringar ofta har en slang anslutna till sig. En portabel AC ska med fördel placeras intill ett fönster, så att slangen som leder ut värmen kan stickas ut. En luftkylare ska med fördel placeras i drag, där du har bra luftcirkulation. Hur stor yta du vill kyla ner och vad din portabla AC får kosta avgör vilken modell du ska köpa.

På HORNBACH kan du köpa din portabla AC med flera funktioner som fjärrkontroll, timer och nattfunktion. Med dessa funktioner kan du skräddarsy din luftkonditionering och säkerställa att den är tystgående under natten och ger kylning vid rätt tidpunkt. Styr din portabla AC enkelt med en fjärrkontroll, så kan du luta dig tillbaka och bara njuta av den kyliga luften som strömmar ut.

Portabel AC eller kalluftsfläkt, vad är skillnaden?

En vanlig kalluftsfläkt är visserligen billig och fyller sin funktion, att svalkar när det är varmt. En portabel AC däremot kan kyla ner bättre och på betydligt större ytor. En vanlig kalluftsfläkt blåser runt luften och ger en svalkande effekt medan en portabel AC kyler ner luften med hjälp av ett kylaggregat eller via en luftslang. Kalluftsfläkt roterar snabbt luften och ger en svalkande känsla för stunden medan en portabel AC är mer effektiv långsiktigt.

Köp luftkonditionering och portabel AC på nätet

Plötsligt är sommaren här och temperaturen skjuter i höjden, visst skulle det då vara skönt med en portabel AC? Genom att köpa portabel AC på webben kan du enkelt jämföra olika modeller, för att hitta rätt luftkonditionering för dig och ditt hem. I HORNBACHs breda sortiment av luftkonditionering kan du köpa luftkonditionering med frånluftsslang, portabel AC och luftkylare från starka varumärken. Genom att använda vår lågprisgaranti köper du din portabla AC till ett garanterat lågt pris. Så vad väntar du på? Klicka hem din luftkonditionering i vår webbshopp så levererar vi den hem till dig – snabbt, smidigt och till ett lågt pris!

upp