0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-09 klockan 16:41. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Chic & Modern – 2018

Lästid: 2 min.
Chic & modern

Spröda färger och blommiga mönster skapar en symfoni utan att det bli kitschigt. Den rosmönstrade tapeten matchar kuddarna och de genomskinliga gardinerna ger härligt ljus åt rummet. De gröna växterna som placerats med omsorg förstärker konceptet. Färgpaletten utgörs främst av gammelrosa och krämnyanser som neutraliseras av starkare grå- och roséfärger. Allt passar bra ihop.

Vad kännetecknar stilen Chic & Modern?

  • Enhetligt, ljust och fräscht med pastelltoner.
  • Färgpaletten utgörs främst av gammelrosa och krämnyanser. Starkare grå- och roséfärger neutraliserar.
  • Passar till blommiga mönster, mjuka material och runda former.

Kulörer för stilen

Är det någon färg i inredningstrenden som du gillar extra mycket? I färgkartan Trendkort – Chic & Modern (PDF, 791 kB) har vi samlat alla färgkoder – så att du kan hitta din favorit! Skriv ner färgkoden eller ta med dig färgkartan till vår Färgbrytningsservice i varuhuset – så hjälper vi dig att bryta den! Naturligtvis bryter vi även matchande lack- och snickerifärger. Kontakta våra kunniga projektrådgivare vid vårt Färgcenter för tips och råd.

Färgkarta Chic & Modern

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

Inredning är en av våra många kategorier som det kommer nya trender inom varje år. Se alla aktuella inredningstrender hos HORNBACH just nu >>

upp
HORNBACH