Inredningstrender höst 2022

Vi vill alltid presentera de senaste inredningstrenderna för dig, och därför driver vi på HORNBACH en aktiv trendforskning inom områdena heminredning, trendartiklar, färgnyanser och trädgårdstrender. Med mycket känsla för nya influenser och morgondagens trender, är trendteamet på HORNBACH outtröttligt i spåren efter den senaste utvecklingen.

Samtliga inredningsdetaljer och naturligtvis också byggmaterial och de verktyg som du behöver för att fixa stilen hittar du i ditt HORNBACH-varuhus.

HORNBACHs mission: målgruppsinriktade färgkoncept och designer för ditt hem!

Deco Club

Deco Club

Mörk elegans: djupa, dämpade toner med mjuka, förstklassiga material skapar denna glamorösa inredningsstil inom de ega fyra väggarna.

Se mer av inredningstrenden "Deco Club" >>

Exotic Island

Exotic Island

Bam! Den intensiva färgpaletten – inspiration från ädelstenar och det tropiska ger den här uttrycksfulla inredningsstilen dess kraft.

Se mer av inredningstrenden "Exotic Island" >>

Comfort Lounge

Comfort Lounge

Äkta trä på väggarna, mjuka naturliga textilier med retroelement här och där: denna inredningsstil är en motpol till vardagsstress och digitalisering.

Se mer av inredningstrenden "Comfort Lounge" >>

Welcome Home

Welcome Home

Varma, dämpade röda nyanser, mjuka mattor, accessoarer med en lätt etnisk touch: den här inredningsstilen imponerar med sin hemtrevlighet.

Se mer av inredningstrenden "Welcome Home" >>

Se tidigare lanserade inredningstrender och bli inspirerad