Inredningstrender höst 2023

Vi vill alltid presentera de senaste inredningstrenderna för dig, och därför driver vi på HORNBACH en aktiv trendforskning inom områdena heminredning, trendartiklar, färgnyanser och trädgårdstrender. Med mycket känsla för nya influenser och morgondagens trender, är trendteamet på HORNBACH outtröttligt i spåren efter den senaste utvecklingen.

Samtliga inredningsdetaljer och naturligtvis också byggmaterial och de verktyg som du behöver för att fixa stilen hittar du i ditt HORNBACH-varuhus.

HORNBACHs mission: målgruppsinriktade färgkoncept och designer för ditt hem!

Inredningstrend It's Crazy

It's crazy

Lysande starka strålande färger är kärnan i denna inredningsstil. Skimrande sammetskuddar, grönskande växter i färgglada krukor, kulörta plädar och hela väggar i lila eller smaragdgrön kulör. Kombinationerna skapar en kraftfull atmosfär som utstrålar liv.

Se mer av inredningstrenden "It's crazy" >>

wohntrend no noise kv

No noise

Psssst, äntligen lugn och ro. Med sin meditativa färgpalett i skira blå och gröna nyanser är denna inredningsstil lätt som en fjäder och återspeglar lugnet vid en spegelblank sjö. Naturliga inredningsdetaljer av trä, rotting eller linne understryker rummets jordnära effekt och gör det till en perfekt plats för vila. Här är det bara att koppla av.

Se mer av inredningstrenden "No noise" >>

wohntrend mood for wood kv

Mood for wood

Naturen spelar huvudrollen i denna inredningsstil. Varma träslag, lera, terrakotta, linne, sisal och hampa präglar rummets atmosfär och skapar ett enastående rumsklimat att andas in. Färgpaletten är sammansatt till en lugnande symfoni av jord- och skogstoner.

Se mer av inredningstrenden "Mood for wood" >>

wohntrend modern vintage kv

Modern vintage

Igår och idag i symbios: I denna inredningsstil möts dåtid och nutid – inte bara trivs de bra ihop, utan de smälter samman till en harmonisk enhet full av liv. Färgerna orange och turkos samt de organiska möbelformerna från 1950- till 1970-talen återfinns i stilens återvunna inredningsdetaljer.

Se mer av inredningstrenden "Modern vintage" >>

Se tidigare lanserade inredningstrender och bli inspirerad