0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 18:34. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Get Together – 2019

Get Together – 2019

Denna interiörstil blandar motsatser och gör dem till en enhet: hårt och mjukt, ljust och mörkt, svalt och varmt. Trots dessa kontraster verkar livet i Get Together inte kaotiskt; tvärtom – det ser tydligt och lugnt ut.

Då och då dras motpoler till varandra och smälter samman. De bildar då en enda enhet och skapa en makalöst levande atmosfär och absolut balans.

Hårda material som betong möter varma, organiska material som läder eller koppar. Toner i brunt och ockra skapar kontrast till grå nyanserna. Tillsammans markerar de rummet och ger det dig ett hem i balans, med tydlighet som ger ro i ditt sinne.

Get Together är en harmonisk inredningstrend som vet hur bekvämt det kan vara att skapa en kombination av kontraster. Perfekt för dig som vill ha något hemma: balans.

 Inredningstrend Get Together
Visa produkter +
 Inredningstrend Get Together
Visa produkter +
 Inredningstrend Get Together
Visa produkter +

Färgkulörerna för stilen

Titta på färgkartan (PDF, 471 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnummer och beteckningar och låt rätt mängd brytas i vår färgbrytningsservice. Med HORNBACH:s färgbrytningstjänst hjälper vi dig att bryta till över en miljon kulörer - helt utan extra kostnad.

Har du frågor? Våra projektrådgivare vid vårt Färgcenter hjälper dig gärna.

Färgkarta Get Together

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

upp