Önskelista 0 Varukorg 0

Get Together – 2019

Inredningstrend Get Together

Denna interiörstil blandar motsatser och gör dem till en enhet: hårt och mjukt, ljust och mörkt, svalt och varmt. Trots dessa kontraster verkar livet i Get Together inte kaotiskt; tvärtom – det ser tydligt och lugnt ut.

Lästid: 1 min.

Då och då dras motpoler till varandra och smälter samman. De bildar då en enda enhet och skapa en makalöst levande atmosfär och absolut balans.

Hårda material som betong möter varma, organiska material som läder eller koppar. Toner i brunt och ockra skapar kontrast till grå nyanserna. Tillsammans markerar de rummet och ger det dig ett hem i balans, med tydlighet som ger ro i ditt sinne.

Get Together är en harmonisk inredningstrend som vet hur bekvämt det kan vara att skapa en kombination av kontraster. Perfekt för dig som vill ha något hemma: balans.

Färgkulörerna för stilen

Titta på färgkartan (PDF, 471 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnummer och beteckningar och låt rätt mängd brytas i vår färgbrytningsservice. Med HORNBACH:s färgbrytningstjänst hjälper vi dig att bryta till över en miljon kulörer - helt utan extra kostnad.

Har du frågor? Våra projektrådgivare vid vårt Färgcenter hjälper dig gärna.

Färgkarta Get Together

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x