0 Önskelista 0 Varukorg

Urban Jungle – 2019

Inredningstrend Urban Jungle

I inredningstrenden Urban Jungle ges starka färger utrymme och kontraster står i fokus. I kombination med gröna växter fylls ditt hem med liv och det förvandlas till en skön kraftkälla, där du på nytt kan ladda dina batterier.

Lästid: 1 min.

Gränserna för utomhus och inomhus suddas ut. Balkongen blir ett vardagsrum med mattor och kuddar. Palmer och vertikala odlingar förvandlar vardagsrummet till en grön oas.

Växter i varje hörn, ditt hus fylls av liv och andas! Kraftfulla nyanser av grönt, petroleumblå och blått ger rummet mer energi och djup, vilket säkerställer en mysig atmosfär. Blandningen av material och mönster skapar dynamik och en känsla av överflöd. Växterna förvandlar hemmet till en kraftkälla.

Urban Jungle är en dynamisk inredningsstil, full av vitalitet och liv. Perfekt för dig som vill stanna hemma och ladda batterierna.

Färgkulörerna för stilen

Titta på färgkartan (PDF, 643 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnummer och beteckningar och låt rätt mängd brytas i vår färgbrytningsservice. Med HORNBACH:s färgbrytningstjänst hjälper vi dig att bryta till över en miljon kulörer - helt utan extra kostnad.

Har du frågor? Våra projektrådgivare vid vårt Färgcenter hjälper dig gärna.

Färgkarta Urban Jungle

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x