Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 19:03. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Urban Jungle – 2019

Urban Jungle – 2019

I inredningstrenden Urban Jungle ges starka färger utrymme och kontraster står i fokus. I kombination med gröna växter fylls ditt hem med liv och det förvandlas till en skön kraftkälla, där du på nytt kan ladda dina batterier.

Gränserna för utomhus och inomhus suddas ut. Balkongen blir ett vardagsrum med mattor och kuddar. Palmer och vertikala odlingar förvandlar vardagsrummet till en grön oas.

Växter i varje hörn, ditt hus fylls av liv och andas! Kraftfulla nyanser av grönt, petroleumblå och blått ger rummet mer energi och djup, vilket säkerställer en mysig atmosfär. Blandningen av material och mönster skapar dynamik och en känsla av överflöd. Växterna förvandlar hemmet till en kraftkälla.

Urban Jungle är en dynamisk inredningsstil, full av vitalitet och liv. Perfekt för dig som vill stanna hemma och ladda batterierna.

 Inredningstrend Urban Jungle
Visa produkter +
 Inredningstrend Urban Jungle
Visa produkter +
 Inredningstrend Urban Jungle
Visa produkter +
 Inredningstrend Urban Jungle
Visa produkter +

Färgkulörerna för stilen

Titta på färgkartan (PDF, 643 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnummer och beteckningar och låt rätt mängd brytas i vår färgbrytningsservice. Med HORNBACH:s färgbrytningstjänst hjälper vi dig att bryta till över en miljon kulörer - helt utan extra kostnad.

Har du frågor? Våra projektrådgivare vid vårt Färgcenter hjälper dig gärna.

Färgkarta Urban Jungle

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

upp