Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 21:00. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Perfect Day –2019

Perfect Day –2019

Hur ser den perfekta dagen ut? I denna skandinaviska inredningsstil möter ljuset rena och tydliga former i en klar balans. En tydlig miljö med en personlig och naturlig stil – det är grunden för gott humör och en perfekt dag.

Den perfekta dagen är både ljus och behaglig, precis som riktlinjerna för den skandinaviska inredningsstilen. Dämpade och ljusa färger, naturliga material och tydliga former skapar harmoni. Fokus på det väsentliga ger en tydlighet som sprider både gott humör i kroppen och ett leende på läpparna.

Naturliga material och tydliga former resulterar i en blandning som ger utrymme för att utvecklas och andas. Med rätt mängd inredningsdetaljer skapar du balans i ditt hem.

Perfect Day är en diskret men ändå individuell inredningsstil. Perfekt för dig som vill andas och finna ro i ditt hem.

 Inredningstrend Perfect Day
Visa produkter +
 Inredningstrend Perfect Day
Visa produkter +
 Inredningstrend Perfect Day
Visa produkter +

Färgkulörerna för stilen

Titta på färgkartan (PDF, 368 KB) och välj dina favoritfärger. Anteckna färgnummer och beteckningar och låt rätt mängd brytas i vår färgbrytningsservice. Med HORNBACH:s färgbrytningstjänst hjälper vi dig att bryta till över en miljon kulörer - helt utan extra kostnad.

Har du frågor? Våra projektrådgivare vid vårt Färgcenter hjälper dig gärna.

Färgkarta Perfect Day

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

upp