0 Önskelista 0 Varukorg

Shimmer & shine – 2018

Shimmer & Shine

Ljusspel och skimmer är talande för den här inredningsstilen. Varma mässingstoner ihop med silver- och gulddetaljer skapar glänsande effekter. Paljetter och en kristallkrona bidrar till regnbågslika ljusspel i rummet. Mattan och rejäla detaljer som tjocka sammetskuddar och skinn skapar kontrast. Färgpaletten balanseras med en bas av naturliga färgtoner. Varmt skimrande guld- och mässingsnyanser förhöjer intrycket.

Lästid: 1 min.

Vad kännetecknar stilen Shimmer & Shine?

  • Enkelt och elegant uttryck.
  • I färgpaletten ingår varmt skimrande guld- och mässingstoner. Detta balanseras med naturliga toner av mullvadsgrå och kräm.
  • Det ståtliga kompenseras med enkelhet.
  • Spännande samspel mellan inredningsdetaljer och färgkoncept.

Kulörer för stilen

Tycker du om färgerna i inredningstrenden? I färgkartan Trendkort – Shimmer & Shine (PDF, 679 kB) har vi samlat alla färgkoder – så att du kan hitta din favorit! Ta med dig färgkoden eller färgkartan till vår Färgbrytningsservice i varuhusen – så hjälper vi dig att bryta den! Naturligtvis bryter vi även matchande lack- och snickerifärger. Kontakta våra kunniga projektrådgivare vid vårt Färgcenter för tips och råd.

Färgkarta Shimmer & Shine

Se fler inredningstrender och bli inspirerad

Inredning är en av våra många kategorier som det kommer nya trender inom varje år. Se alla aktuella inredningstrender hos HORNBACH just nu >>

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x