0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 15:24. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Loving Earth – 2019

Loving Earth – 2019

Här återspeglas jordens rikedom i färger och material. Inget är konstlat. Värde sätts på det genuina. Terrakotta har återkommit i en modern form och upplever en renässans, både som färgnyans och material.

Naturen försörjer människorna med vad de behöver. Med sin rikedom på naturliga material och sitt kraftiga färgkoncept tar den här inredningsstilen in naturens energi i hemmet. Jordröda nyanser bestämmer färgschemat med inslag av stengrått.

Fluffiga textilier och terrakottanyanser ger värme. Inredningskonceptet sprider energi - här kan du hämta kraft.

Loving Earth är en naturbunden, hjärtlig inredningsstil. Perfekt för alla som vill ha en tillflyktsort för att komma ner på jorden.

 Inredningstrend Loving Earth
Visa produkter +
 Inredningstrend Loving Earth
Visa produkter +
 Inredningstrend Loving Earth
Visa produkter +
 Inredningstrend Loving Earth
Visa produkter +

Trendfärger inom denna inredningsstil

Dela på färgkartan (PDF, 359 KB) och välj favoritfärger. Anteckna färgnumer och beteckningar och låt rätt mängd blandas till i vår färgbrytningsservice. Har du frågor? Våra projektrådgivare på färgbrytningsservicen ger dig gärna rådgivning.

Färgkarta Loving Earth

Inredningstrender som du kanske också tycker är intressanta

upp