0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-16 klockan 19:12. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Rådgivning

Inspiration & trender hösten 2018

Lästid: 2 min.
inspiration trender hosten 2018

Spana in de nya inredningstrenderna för hösten 2018. Vi har satt ihop fyra olika stilar: Chic & Modern, Cool & Creative, Shimmer & Shine samt Warm & Cozy. Bli inspirerad av årets trendfärger och materialval. Vilken stil passar dig?

Upptäck morgondagens trender på HORNBACH!

För att kunna pesentera aktuella trender genomför HORNBACH ständigt trendanalyser inom heminredning, inredningsartiklar materialval med mera. Med skarp känsla följer HORNBACHs inredningarkitekter de nya influenser som påverkar morgondagens trender.

Baserat på de trender vi ser komma, utvecklar våra färg- och inredningsexperter i sammarbete med utvalda designers inom byggbranschen de fyra olika kollektionerna. Samtliga inredningsartiklar, olika material och verktyg kan du köpa i vår webbshop eller i ditt HORNBACH-varuhus och själv inreda din bostad. Vilken stil passar dig?

Inredningstrend Chic & Modern

Chic & Modern

En symfoni av pastell och blommor - Spröda färger och blommiga mönster skapar en symfoni utan att det bli kitschigt.

Läs mer om inredningstrenden Chic & Modern

Inredningstrend Cool & Creative

Cool & Creative

Ett boende med atmosfär - Känsla av betong, raka linjer och en stor skopa blått. Den här trenden utstrålar industriell charm på ett självsäkert vis.

Läs mer om inredningstrenden Cool & Creative

Inredningstrenden Shimmer & Shine

Shimmer & Shine

En elegant och livlig atmosfär - Ljusspel och skimmer är talande för den här inredningsstilen. Varma mässingstoner ihop med silver- och gulddetaljer skapar glänsande effekter.

Läs mer om inredningstrenden Shimmer & Shine

Inredningstrend Warm & Cozy

Warm & Cozy

En mysig oas - Etnomönster och stilfull retro, allt som skapar hemtrevnad är tillåtet här. Fluffiga kuddar och mjukt skinn bidrar till den mysiga känslan.

Läs mer om inredningstrenden Warm & Cozy

upp
HORNBACH