Značka SELECTION

Athenas blomma

#athenasblomma

"Athenas blomma" är en nyans som skänker glädje. Denna ljusa grönvita färg reflekterar ljuset och fullkomligt dränker små rum samt stora väggar av liv och glädje för den nya dagen. Ljuset och fräschheten i denna färg representerar det moderna livet. Kombinera med lätta träslag, vita möbler och matcha sedan med accessoarer av ull och päls.

Se alla produkter >>

Gul väggfärg Asiens Soldränkta Fält Style Color Selection

Asiens soldränkta fält

#asienssoldränktafält

"Asiens soldränkta fält" är en nyans som gör små rum stora. För in ljuset i det lilla köket eller hemmakontoret och fyll dessa små ytor med liv. Varma nyanser av grått markerar denna ljusa färgen, medan vita och lackade ytor gör att den lyser ännu ljusare. Kombinera olika material som trä, textil och koppar för att skapa en effektiv mix av stilar.

Se alla produkter >>

Dovt ljusgrön väggfärg Bambuns kraft Style Color Selection

Bambuns kraft

#bambunskraft

"Bambuns kraft" är en grågrön nyans som ger en ädel och skonsam harmoni. Dess jordiska karaktär och eleganta styrka i kombination med de flesta material skänker ett lugn. Glans och glamour gör denna grågröna look avslappnad, medan färger som rosé och apelsin istället blir ett sensuellt stänk i kombination till färgen. Vita ytor blir mer eleganta och betonas ytterligare av denna gröna nyans.

Se alla produkter >>

Ljusgrön väggfärg Savannahs melodi Style Color Selection

Savannahs melodi

#savannahsmelodi

Den lovande gröna tonen i "Savannahs melodi" förför sinnena och varje rum. Färgen ger en ädel känsla oavsett vilka väggar som pryds med kulören. Kombinerat med vita och mjuka jordtoner ger rummen en känsla av att vara både större, luftiga och stilrena. Svart lägger till en konstnärlig effekt. Varma bruna toner vid sidan av denna gröna nyans skapar en mysig atmosfär med modern smak.

Se alla produkter >>

Ljusgrön väggfärg Fredsgudinnan Style Color Selection

Fredsgudinnan

#fredsgudinnan

Denna mjuka gröna kulör med en lite pastellkaraktär tas upp av SELECTION med färgen "Fredsgudinnan". Den sprider lugn och ro och bildar en vacker kontrast till grova naturmaterial. Mörka jordtoner som taupe framhävs elegant som en accentfärg. Denna färg skapar fred mellan stilar och turbulenser i vardagen. Harmonisk, modern, naturlig, mild - det är en "gudinna i fred".

Se alla produkter >>

Grön väggfärg Magiskt Polarljus Style Color Selection

Magiskt polarljus

#magisktpolarljus

Normalt hör denna unika nyans hemma i norra Skandinavien. Under vintermånaderna, när det är mörkt i flera månader, slår elektriskt laddade partiklar från solen på jordens magnetfält. Resultatet är det magiska spelandet av färger som fascinerat sjömän och forskare för århundraden sedan. Ljusgröna ljusstrålar belyser den mörka himlen. Denna starka grön är en vacker accentfärg som inte överdriver utseendet och elegant avger snygga element och mörka skogar.

Se alla produkter >>

Ljusturkos väggfärg Seychellernas Vidder Style Color Selection

Seychellernas vidder

#seychellernasvidder

Färgen "Seychellernas vidder" övertygar med en trevlig friskhet och samtidigt en liten frisk fläkt likt ett milt andetag av luft. Det inspirerar andana att bryta ny mark. Med en maritim lätthet och en objektiv förståelse för tunna skogar, skapar denna ljust turkos färg övervälmande rum.

Turkos väggfärg Förtäckt Skönhet Style Color Selection

Förtäckt skönhet

#förtäcktskönhet

Kulören "Förtäckt skönhet" övertygar med en smaklig ljusblå färg som utstrålar kyla och lugn på samma gång. En blick på denna klara färgton och vardagen är bortglömd. Vita ytor låter den här färgen framhävas ännu mer och ta fram sin havsbris. Färgen stärker en modern materialmix av vävda textilier, trä och metall till en avslappnad samhörighet.

Se alla produkter >>

Blå väggfärg Norges Fjordar Style Color Selection

Norges fjordar

#norgesfjordar

"Norges fjordar" är en silkeslen matt färg som ger stora vardagsrum en hemtrevlig inredning. Färgen är elegant och lugnar i modern arkitektur. Kombinationen med lätta möbler, inslag av natur och landskap blir eleganta komponenter i denna varma blå ton. Kulören skänker hemtrevnad till boende som uppskattar en personlig charm i sin inredning.

Se alla produkter >>

Ljusblå väggfärg Arktiskristall Style Color Selection

Arktiskristall

#arktiskristall

"Arktiskristall" är en ljus, cool färg som skapar en lugn atmosfär och gör små rum större. Det är en ny grund för en ljus, avslappnad levande känsla. Den eleganta blågrå färgen ger en modern strävan efter eleganta väggar med stor effekt. Moderna, praktiska, levande och starka element som päls, tyg eller trä kommer till sin rätt här.

Se alla produkter >>

Blå väggfärg Enslig Bergssjö Style Color Selection

Enslig bergssjö

#ensligbergssjö

"Enslig bergssjö" är en varm, mild blå ton som strålar ut i rummet med en avslappnad nåd. Med mycket charm tar den hem en drömmande bergsjö. Mysiga accenter bör få rum här, och skapar då en ren livsstil. Denna diskreta ton älskar att leka med betong och naturstenar. Ljusgrå och varma bruna toner är denna kulörens hemliga favoriter.

Blå väggfärg Djupets Lockelse Style Color Selection

Djupets lockelse

#djupetslockelse

Se med dina ögon och njut med alla dina sinnen; färgen "Djupets lockelse" är en mjuk och mörk kulör, med en intensitet som fascinerar varje rum. Den starka djupa utstrålningen i den här blå tonen gör att läder, silke och accessoarer av metall ser speciellt eleganta ut. Ljusare toner som valnötbrunt och taupe är eleganta följeslagare, medan grova ytor är charmigt lugnade. Spelet med ljus är kulörens vackraste tidsfördriv.

Se alla produkter >>

Ljusrosa väggfärg Florida Keys Style Color Selection

Florida keys

#floridakeys

SELECTION tar upp denna nyans: Med poesi och mycket lätthet rör sig denna puderrosen in i ditt rum. "Florida keys" är en ljudlös ton som vet hur man förtrollar och skapar en drömmande stillhet. I kombination med ljusa träarter kan man skapa sensuella, moderna rum att trivas i. Ljusgrå toner framkallar en särskilt fin elegans från denna roséton.

Se alla produkter >>

Rosa väggfärg Japansk Körsbärsblom Style Color Selection

Japansk körsbärsblom

#japanskkörsbärsblom

Den känsliga roséviolen av körsbärsblomningen är tyst och vacker. Denna kulör vet hur man sätter sig i rampljuset om och om igen. Förutom vitt är det blommigt, fräscht och uppfriskande. Vid sidan av mörka toner som brunt eller grått är denna färg sofistikerad och mycket elegant.

Rosa väggfärg Gudafrukt Style Color Selection

Gudafrukt

#gudafrukt

Med denna färgton inreder du dina fyra väggar med en intensiv färgaccent. Den bygger spänning, ger glädje och passion. Kombinera släta material som läder, fina tyger och koppar för att förbättra den intensiva och mjuka utstrålning från denna färg. Mörka toner och färger sida vid sida, eller glas och ljusa toner sätter snygga kontraster utan att uppfattas som överflödiga.

Se alla produkter >>

Ljusrosa väggfärg Venetiansk Morgon Style Color Selection

Venetiansk morgon

#venetianskmorgon

Ta in den magiska Venedig direkt i ditt vardagsrum. Den här mjuka, ljusrosa tonen harmoniserar särskilt bra med trä och fina tyger - med den kombinationen sätter du dina rum i ett elegant ljus. "Venetiansk morgon", kombinerat med brunt och taupe, ger en smickrande och lätt känsla.

Se alla produkter >>

Lila väggfärg Blommor från Provence Style Color Selection

Blommor från Provence

#blommorfrånprovence

Blomman i Provence har en magisk attraktion för ljusa färger - speciellt i stora rum ger denna kombination en lugn känsla. Lätta träslag och lugna beige toner smickrar den känsliga lila tonen och hjälper den att ge ett elegant uttryck. Mörka nyanser omvandlar den till en medveten charmör.

Se alla produkter >>

Mörklila väggfärg Ökennatt Style Color Selection

Ökennatt

#ökennatt

SELECTION fångar detta ögonblick med färgen "Ökennatt". Ta med dig denna magi och klä din bostads fyra väggar. Den mörka violetten är förförisk och inbjuder dig att njuta av de vackra stunderna även under dagen. Graciös och viktlös skapar den en mysig atmosfär. Accessoarer i koppar gifter sig vackert till denna kulör. Färgen "Ökennatt" ger släta och lätta ytor en ädel väldighet, mörka färger och grova material får en sensuell mjuk känsla.

Se alla produkter >>

Ljusgul väggfärg Indisk Jasmin Style Color Selection

Indisk Jasmin

#indiskjasmin

"Indisk Jasmine" är en fin krämig vit färg som strålar elegant och fräscht in i rummet. Med en antydan av gul, återupplivar denna färg dina sinnen och ger atmosfären en vacker glöd. Mörkt trä och vitt utgör den perfekta kombinationen med denna nyans och skapar en modern och glad livsstil. Den grundläggande stämningen förblir ljus och livlig.

Se alla produkter >>

Gul väggfärg Savannens Ljus Style Color Selection

Savannens ljus

#savannensljus

Savannens ljus är en stark nyans som bevarar lugn, utstrålar ungdom och ser fram emot dagen med avslappnad glädje. Den varma glansen i den här gula tonen accentuerar grå och vit på ett modernt och ljust sätt samtidigt som man skapar en mysig levande atmosfär.

Se alla produkter >>

Guldbrun väggfärg Gyllene Pyramider Style Color Selection

Gyllene pyramider

#gyllenepyramider

En fin elegant glans ger den bruna tonen "Gyllene pyramid" sin mjuka karisma. En sensuell nyans, varm och pålitlig. Många trätyper fördjupar den varma guldglansen, medan ljusa färger och mjuka material framhäver den ädla stilen.

Se alla produkter >>

Väggfärg Taj Mahal Style Color Selection

Taj Mahal

#tajmahal

"Taj Mahal" är en lysande nyans som ger en mjuk elegans till modern klarhet. Varken trä eller metall kan komma undan denna härliga styrka av färg. Och varje rum med denna kulör kommer att hamna i blickfånget.

Väggfärg Markens Sammetstäcke Style Color Selection

Markens sammetstäcke

#markenssammetstäcke

Denna mjuka nyans av brun "sammet på jorden" skapar en lugn och mysig atmosfär. Den bruna nyansen gör ett rum smickrande. Trägolv som ligger vid foten av den här bruna kulören ger den en mjuk karisma. Grova ytor och starka lila toner spelar ut sin kontrasterande effekt. "Markens sammetatäcke" är en perfekt match för starka färger. För det moderna livet är det som en fristad för fred, en riktig klassiker att komma hem till.

Se alla produkter >>

Väggfärg Vulkanisk Mark Style Color Selection

Vulkanisk mark

#vulkaniskmark

Trots sin sensuella karisma är färgen "Vulkanisk mark" fortsatt objektiv och skapar en balanserad atmosfär - en elegant skönhet som harmoniserar med fina material. Mellan modern arkitektur och önskan om komfort skapar rummets väggar elegant länken mellan ljus och mörker.

Se alla produkter >>

Väggfärg Alabasterns Hemlighet Style Color Selection

Alabasterns hemlighet

#albasternashemlighet

SELECTION tar upp denna krämton och släpper in " Alabasterns hemlighet" in i ditt hem. Diskret och elegant fyller denna mjuka färg dina väggar och lämnar en viss ljushet bakom sig. Kulören älskar materialblandning lika mycket som fräcka stänk av färg och ger varje rum en mjuk elegans.

Se alla produkter >>

Väggfärg Söderns kvällsrodnad Style Color Selection

Söderns kvällsrodnad

#södernskvällsrodnad

Med färgkulören "Söderns kvällsrodnad" tar du exakt detta fantastiska ögonblick in till dina fyra väggar. Denna färg är behagligt reserverad, kraftfull och utstrålar en ljushet som är allt utom ytlig. I kombination med mässing och koppar blir väggarna extra förskönade. Matcha med accessoarer i läder och kashmir så kommer din inredning bli fulländad.

Se alla produkter >>

Väggfärg Vindarnas Palats Style Color Selection

Vindarnas palats

#vindarnaspalats

SELECTEN plockar upp den här charmiga färgen av rött - för sensualitet på stora områden och hisnande accenter. Låt dina väggar berätta historien om ditt hem - av skönhet och karisma! Denna magi ger också dina rum sensuell elegans och stor passion.

Se alla produkter >>

Väggfärg Alhambrapärlor Style Color Selection

Alhambrapärlor

#alhambrapärlor

Denna ljusa färg ger en avslappnad rumsatmosfär. Här kan du koppla bort från vardagen och låta din själ vila. "Alhambrapärlor" är en skönhet som samtidigt är diskret. I kombination med mörka skogar och koppar är denna fina sandbeige en slående kulör. Matchande pastellfärger ger ännu mer lugn och ljushet.

Se alla produkter >>

Röd väggfärg Indiansommar Style Color Selection

Indiansommar

#indiansommar

"Indiansommar" är en stark röd ton som stärker vackra accenter på enskilda väggar och strukturerar stora rum. Kombinationen med lätta träslag gör denna kulör ännu mer och uppfyller längtan efter säkerhet. I kombination med svart och metall skapar du starka kontraster.

Se alla produkter >>

Röd väggfärg Templen i Pagan Style Color Selection

Templen i Pagan

#templenipagan

Med tonen "Templen i Pagan" säger du tydligt: Den som tror att det röda kulören uppfattas som upphetsad och påträngande kommer nu att bli förvånad - den här mjuka röda färgen är elegant och mycket behaglig. Kombinera den gärna med ljusa beige toner och textilier, de hjälper till att understryka det djup och den värmen som denna röda kulör ger. Glänsande material och träets naturlighet gör sig särskilt bra mot dessa väggar.

Se alla produkter >>

Grå väggfärg City of London Style Color Selection

City of London

#cityoflondon

Modernt och coolt, denna kulören fungerar som en lugn och elegant bakgrund för alla vardagsformer och är mycket stilig på rummets väggar. Färgerna i vardagen lämnas till sina egna enheter. Väggfärgen "City of London" är en modern kulör som ger grova ytor en mjuk elegans. Kombinerat med starka färger skapar det vackra och fräcka effekter.

Grå väggfärg Kungapalatset Style Color Selection

Kungapalatset

#kungapalatset

"Kungapalatset" är en varm, ljus färg som är utmärkt som en basfärg. Det fångar upp små extravaganser av stil och med en charmig framtoning belyser dessa. Denna färg öppnar upp för mer utrymmen. I kombination med vita och lekfulla element, visar den graciöst sin hemtrevliga sida, medan mörkbruna toner och trätyper uppnår harmoniska effekter.

Se alla produkter >>

Grå väggfärg Världens Tak Style Color Selection

Världens tak

#världenstak

Varm, kraftfull och elegant, strålar gråtonen "Världens tak" ut i rummet. Dess graciösa uttrycksfullhet uppmuntrar en modern stil. Raka linjer och släta material används för att hålla en stilren form. Denna färgtonen ger en självklart hemtrevlig atmosfär. En mörk cognacton och robusta trägolv bildar en vacker kontrast.

Väggfärg Sanddynernas Lek Style Color Selection

Sanddynernas lek

#sanddynernaslek

Friskhet och ljushet i vinden är inneboende i denna färg och fyller rum med elegans och utrymme. "Sanddynernas Lek" är en avslappnad färg som öppnar dörrarna till liv. Denna ädla, mjuka färgskala, tillsammans med vita och lätta träslag, ger rummet ett lugnt och puristiskt utseende och fokuserar enbart på speciella tillbehör.

Se alla produkter >>

Väggfärg Tidevarvens Gång Style Color Selection

Tidevarvens gång

#tidevarvensgång

Ingenting kan störa färgtonen "Tidevarvens gång". Dess uppdrag är att leverera en mysig elegans. En färg som du inte kan leva utan. Stora ytor understryker den delikata sensualiteten hos denna grå färg. Starka färger som blå och gul gör den mer klar, medan pastellfärger får leva ut hela sin poesi här.

Grå väggfärg Svarta Viken Style Color Selection

Svarta viken

#svartaviken

"Svarta viken" är en djup, klar färgton som ger en speciell känsla för många stilsäkra inredare. Elegans och skönhet går hand i hand. Svart och vitt spelar mot denna djupa färg och ljusa träarter skapar en elegant kontrast. Kalkgrön och ljusblå ger ett mjukt ljus till atmosfären och kan vara elegant smickrade.

Se alla produkter >>