Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-03 klockan 23:15. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kabelsamlare


10 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Kabelspiral Ø 6mm 10m svart
49,00 kr * / st
(4,90 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Kabelspiral Ø 15mm 10m svart
95,00 kr * / st
(9,50 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Kabelspiral Ø 15mm 10m vit
(1)
95,00 kr * / st
(9,50 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Kabelspiral Ø 6mm 10m vit
(2)
49,00 kr * / st
(4,90 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
10 av 10 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kabelsamlare"

Köp kabelsamlare på HORNBACH.se

Upptäck den ultimata lösningen för att organisera och dölja dina kablar med vårt omfattande sortiment av kabelsamlare. Vare sig det handlar om att hålla ordning på sladdarna under ditt skrivbord, dölja dem bakom skrivbordet eller skapa en snygg och professionell kabelhantering, har vi de perfekta modellerna för dig. Det finns olika alternativ på hur du kan samla ihop dina kablar, här presenterar vi de vanligaste alternativen.

Kabelspiral eller kabelorm

En av de mest populära kabelsamlaralternativen är kabelspiralen. Dessa praktiska kabelsamlarna finns i olika storlekar och färger, för att smälta in i din inredning och samtidigt skydda dina kablar mot skador. I en kabelspiral eller kabelorm som det också kallas ibland kan du få plats med flera kablar, och slipper på det sättet stöket som kan uppstå med flera kablar på golvet. Dessutom kan du då exempelvis köpa en vit kabelspiral som du kan dölja intill golvlisten, eller en svart kabelorm om du föredrar detta. Då får samtliga sladdar samma färg och det ser inte lika rörigt ut.

Kabeldike

För att ta det ett steg längre kan du överväga ett kabeldike, som är idealiska om du exempelvis har ett hemmakontor. Ett kabeldike är en ränna som du kan dra dina sladdar i, en perfekt kabelgömma för skrivbordet eller andra möbler där du vill dölja kablar i. Vanligast är att man skruvar upp kabeldiket under skrivbordet och sedan lägger en grenuttag i denna. Då kan du sedan ansluta alla dina elapparater i denna, och slipper se en massa sladdar som går under skrivbordet.

Kabelgömma eller kabelbox

För en mer elegant lösning kan du köpa en kabelgömma eller kabelbox i olika färger och storlekar. En kabelgömma är en liten låda som diskret samlar och döljer dina kablar. Du kan hitta kabelgömmor ibland annat svart eller vit färg för att matcha din inredning, kabelboxen smälter in bland övriga förvaringslådor eller inredningsdetaljer och man kommer inte att lägga märke till den.

Skapa ordning med en kabelsamlare

För att uppnå en mer organiserad och professionell look kan du använda kabelgömmor i olika storlekar och utföranden. En kabelgömma i storleken "stor" kan rymma flera kablar samtidigt och hjälpa till att hålla dem på plats. Kabelgömmor i form av självhäftande kabellister eller kabellister för skruvmontering kan monteras längs golv eller väggar för att enkelt dölja kablar och ge en snygg finish till rummet.

Oavsett vilken typ av kabelsamlare du väljer, kommer du att kunna njuta av en ren och organiserad arbets- eller hemmiljö utan irriterande kablar som hänger och trasslar. Utforska vårt breda utbud av kabelsamlare och hitta den perfekta lösningen för att passa dina behov och skapa en mer effektiv och estetiskt tilltalande kabelhantering.

Handla kabelsamlare på webben

Oavsett vilken typ av kabelsamlare du behöver, kan du hitta olika storlekar, material och färger för att passa dina specifika behov. Utforska vårt sortiment av kabelgömmor, kabeldiken och andra kabelsamlare för att skapa en ren, organiserad och säker miljö för dina kablar. Beställ direkt på webben så skickar vi dina produkter till dig, snabbt, enkelt och alltid till ett lågt pris!

Du kanske också är intresserad av

upp