0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-06 klockan 08:39. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Barnlampor


5 resultat
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Inspiration: Barnrumsbelysning

Inspiration: Barnrumsbelysning

Roligt, mysigt och färgglatt – ett barnrum måste vara mångsidigt eftersom det är både en plats att sova, leka och göra läxor på. Olika lampor som lyser upp olika områden gör att det blir mysigt.

Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp lampa till barnrum i HORNBACHs webbshop

Köp barnlampor för ett mysigare barnrum. I vårt breda sortiment av lampor till barnrum kan du och ditt barn hitta er favoritlampa. Vi har nattlampor, sänglampor, taklampor och vägglampor för barnrum. Alla barn behöver bra ljus när det leks med Lego, målas teckningar eller bara busas. Med flera ljuskällor i form av bords- och vägglampor får barnrummet blir det också en mysig atmosfär. Hos oss hittar du lampan till barnrummet som både ger en bra allmänbelysning och de som skapar stämning.

Nattlampa för barn

En nattlampa i barnrummet ger ett mjukt ljussken och kan hjälpa till att somna. Nattlampan är perfekt för det mörkrädda barnet, eftersom nattlampan ger ett lagom ljus så att barnet ostört men tryggt kan somna. Idag finns det mjukisdjur och nallar som ger ditt barn ljus i sängen. Något annat som har blivit mycket populärt är en stjärnhimmel lampa. En nattlampa med stjärnhimmel är en lampa dolt i ett hölje som avger stjärnor på väggen och i taket. Vissa snurrar och andra växlar i färger. En stjärnlampa i barnrummet är även perfekt om du vill skapa ett rymdtema.

Ett annat alternativ till nattlampa kan vara att hänga upp en fönsterlampa i barnrummet. Då kan du dra ner en rullgardin framför denna så blir det ett behagligt ljus.

Barnlampa

Vad ska köpa för barnlampa?

Precis som vi vuxna så har även barn olika behov av ljus. Sitter de mitt i rummet på golvet och leker så är det viktigt med en taklampa i barnrummet som ger en bra allmänbelysning. En stark taklampa kommer också vara tacksamt att ha när det är dags att städa rummet och när det är dags att plocka upp allt Lego från golvet. En lampa på väggen vid sängen kommer att vara ett måste då det förmodligen kommer att läsas många sagor innan läggdags.

Nattlampan har vi redan nämnt, den ger trygghet för barnen och hjälper dem att komma till ro. En skrivbordslampa i barnrummet kommer att behövas lite senare då det ska börja göras läxor eller om barnet uppskattar att sitta vid sitt skrivbord och pyssla.

Köp barnrumslampor på nätet!

Bra belysning behöver alla ha för att inte anstränga sina ögon i onödan, så även barn. Med olika lampor i barnrummet skapar du stämning. Varför inte en ljusslinga ovanför sängen, en bordslampa som kan följa med in i kojan eller en discolampa i barnrummet som takbelysning. Vi garanterar: alltid lågt pris på barn lampor hos HORNBACH! Beställ din barnlampa på nätet i HORNBACHs webbshop så levereras den snabbt och enkelt direkt till dig. Eller reservera din lampa till barnrummet direkt på webben och hämta den i ditt HORNBACH-varuhus.

Vet du inte vilken lampa du ska köpa till barnrummet? Gör då en djupdykning i vårt sortiment av inomhusbelysning eller inspireras av guiden barnrumsbelysning.

upp