0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 13:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Takkronor & kristallkronor


11 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Inspiration
Inspiration: Köksbelysning

Inspiration: Köksbelysning

Flexibel, funktionell och praktisk – köket är medelpunkten för de flesta fester, och en träffpunkt för familjen. Här lagas det mat och bakas! Därför bör du tänka på att det inte ska bli några störande skuggor – exempelvi ...mer

Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Takkronor & kristallkronor"

Köp kristallkrona & takkrona i HORNBACHs webbshop

Ge rummet extra uppmärksamhet med en kristallkrona! En ljuskrona drar till sig alla blickar i hemmet och skapar ett vackert mönster i taket. Takkronor gör rummet speciellt och skapar ett lyxigt intryck. En takkrona passar lika perfekt i hallen, sovrummet, vardagsrummet som över matsals- och köksbordet. I större rum gör takkronor ett extra maffigt intryck då stora takkronor har flera lampor som lyser upp hela rummet. De magnifika kristallkronorna passar inte bara i hem med klassisk eller pampig inredning utan även i hem med modern inredning. Det är kontrasterna som gör det!

Kristallkrona, takkrona & ljuskrona

Vad är en kristallkrona?

En kristallkrona är mycket mer än endast en ljuskrona på grund av de många prismor som en kristallkrona bär. Prismorna i kristall reflekterar ljuset från belysningen på ett nästan magiskt sätt och ger rummet liv. Oavsett om du har en stor kristallampa eller en liten kristallkrona så avger den ett magiskt ljus. Du kan köpa ljuskrona eller kristallkrona med varierande antal ljuspunkter, allt från en upp till flera hundra lampor. För att lysa upp ett helt rum krävs det antingen en stor kristallkrona eller flera ljuskällor, som exempelvis golvlampor, bordslampor eller vägglampor.

I dag tillverkas det många nya takkronor, både de i äkta kristall men också billiga kristallkronor som inte bär äkta prismor. Söker du en kristallkrona som är antik så finns det många auktionskammare och butiker för detta.

Takkronor för alla rum

Om du har en kristallkrona eller någon annan form av ljuskrona så behöver du aldrig fundera över vart rummets blickpunkt kommer att vara, ljust det, i taket. Oavsett i vilket rum som din takkrona hänger i så finns det alltid en som smälter in eller sticker ut i din inredning. I ett stilrent hem så kan en modern kristallkrona se bättre ut, medans en takkrona i mässing smälter bättre in om du har en gammeldags stil. Du kan också välja om du vill ha en vit takkrona, en svart kristallkrona eller kanskr en ljuskrona i många olika färger till prinsessrummet.

Få in lite mer lyx i dina rum. I vår shop hittar du ljuskronor i olika former och stilar. Vi rekommenderar lågenergilampor eller LED-lampor, dem finns även i ljusform och är extra sparsamma och hållbara. Fäst ljuskronan i taket med en kedja som kan justeras i rätt höjd. Vi rekommenderar att du använder en dammtrasa till rengöringen. För att behålla kristallkronans glans bör du ta dig tid att polera den med en våt trasa en gång i halvåret. Men glöm inte att dra ur elkontakten.

Handla ljuskrona på webben

Oavsett om du bestämmer dig för en ståtlig ljuskrona eller en liten takkrona så kommer lampan i en stor och otymplig kartong, som kan vara besvärlig att frakta hem. Handlar du däremot din takkrona på nätet så levererar vi din belysning till dig. Och du kan istället lägg din tid på att hänga upp din kristallkrona. I vårt breda sortiment finner du mycket populära kristallkronor från Markslöjd och Cottex. Vi garanterar - alltid lågt pris på ljuskronor hos HORNBACH! Beställ din takkrona bekvämt på nätet i HORNBACHs webbshop så levereras den snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera din takkrona eller kristallkrona direkt på webben och hämta den i ditt HORNBACH-varuhus.

Har du inte bestämt dig för vilken sorts belysning som är rätt för dig och det rum som den ska lysa upp? Ta dig då en titt och låt dig inspireras av vårt breda sortiment av inomhusbelysning.

upp