0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
2022-12-24 09:00 - 14:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-10 klockan 09:59. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Superlim & snabblim


10 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Loctite Superlim 5 gr
Loctite
49,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Loctite Superlim gel 3 gr
Loctite
45,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Loctite Superlim control 3 gr
Loctite
(1)
64,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Aktiv-X - ROXOLID Superlim 50G+A., 200Ml
Roxolid
129,00 kr * / st
(2580,00 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
10 av 10 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp superlim och snabblim hos HORNBACH

Har du nått som inte sitter som det ska? En liten skavank som är lös? Superlim är en snabbtorkande och superstark lösning som håller saker på sin plats. För hobbyanvändaren till den professionella, superlim och snabblim är en smart och enkel lösning för stora problem och små sprickor. Hos HORNBACH finns det superlim för metall, plast och mycket annat!

Vilket är det bästa superlimmet?

Superlim består utav cyanoakrylat, ett enkomponentslim som aktiveras och börjar härda när det kommer i kontakt med fuktig luft. Det finns många olika recept på superlim, men de flesta superlim fungerar på plast, metall, glas, keramik och trä. För att bestämma det bästa superlimmet för ditt projekt kan du först fundera på vilket material det är du ska limma ihop, och då hitta ett superlim som passar projektet. För ännu bättre resultat kan du rugga upp ytorna som ska limmas ihop, för att skapa mer yta för limmet att fästa i.

Var försiktig när du handskas med superlim och snabblim

Superlim bör förvaras oåtkomligt för barn och husdjur, då det är irriterande för ögon, hud och kan orsaka irritation i luftvägarna, så var alltid försiktig när du handskas med superlim! Undvik att röra ansikte, kläder, möbler och kroppsdelar medans och efter du har handskats med superlim, då du annars riskerar att limma fast dig själv eller orsaka fläckar som inte går bort. Superlim fäster väldigt snabbt!

Handla superlim online

För projekt i alla storlekar och material, kan superlim vara en snabb och tålig lösning. Superlim för glas, plast, metall, och mycket mer kan du köpa på HORNBACHs hemsida, hämta upp i varuhuset eller få det levererat hem till dig. Alltid till ett lågt pris och snabb leverans!

Är du inte säker på vilket klister som är rätt för ditt projekt? Ta då en titt på våra samtliga lim och klister för att hitta rätt produkt för det du ska limma ihop.

upp