Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-07 klockan 16:52. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Tvättbänkar


8 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Tvättbänkar"

Köp tvättbänk och tvättlåda hos HORNBACH.se

När du behöver en större yta i din tvättstuga för att få arbetet gjort, släng då ett öga på vårt fina utbud utav tvättbänkar och tvättlådor. Handla från kända varumärken som Nimo och Ifö tvättbänkar och håll din tvättstuga välutrustad. I en tvättbänk med ho kan du snabbt och enkelt skölja av smuts från kläder och skor eller handtvätta dina finaste kläder. Har du dessutom en tvättställning i din tvättstuga så slipper du springa genom bostaden med blöta och droppande kläder. För en komplett och välutrustad tvättstuga är en tvättbänk ett måste.

Varför ska man ha en tvättbänk?

Som namnet kanske avslöjar används en tvättbänk i tvättstugan. Fast vi kommer inte stoppa dig om du vill sätta den någon annanstans! Din tvättbänk kan komma i en mängd olika storlekar, djup och material. Med en större bänkyta kan du vika och sortera din tvätt. Vissa utav våra tvättbänkar kommer med smarta lösningar som tillhörande skåp för förvaring av tvättmedel, eller korgar för sortering av ren tvätt. En större yta och organiserad förvaring underlättar sorteringen och underhållet av din tvätt. Med dessa smarta lösningar kan din tvättbänk förenkla tvättdagen.

För att bära tvätten från och till tvättstugan kan du kolla in våra tvättkorgar. Med en tvättbänk med tillhörande köksblandare kan du få in rinnande vatten i din tvättstuga, perfekt när du behöver tvätta av smutsiga skor, regnkläder eller spola av penslar. En tvättbänk med ho och rinnande vatten hjälper dig hålla ditt hus och framför allt diskhon i köket ren.

Vad skiljer en tvättlåda och en tvättbänk?

En tvättlåda är en ho som du använder för grovrengöring. I ett garage, verkstad eller ett annat utrymme som du blir smutsig på, och som det kan vara skönt att kunna spola av sig innan du går vidare bör ha en tvättlåda. En tvättlåda är i de flesta fall djupare än ett vanligt handfat, så du kan rengöra allt från maskiner, djur, stövlar och liknande. Har du inte plats för en tvättbänk med tillhörande förvaring i din tvättstuga så kan det ända vara skönt att kunna har en tvättlåda någon stans på tomten.

Handla tvättbänk online

Din tvättbänk kan komma i flera olika material som du kan matcha med ditt utrymme, det vanligaste materialet är krom som är lätt att hålla rent och är tåligt mot smuts, färg, och andra fläck framkallande ämnen. Tvättbänk från Ifö och Nimo förbättrar organiseringen i din tvättstuga och underlättar livet. Om du inte är säker vilken form utav ho passar ditt utrymme bäst, kan du kolla in allt annat vi erbjuder inom diskbänkar & diskho. Hos HORNBACH kan du handla tvättbänkar och tvättlådor online, alltid till ett lågt pris!

upp