0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-23 klockan 17:15. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Tvättkorgar


7 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Tvättkorg vit
Nordiska Plast
119,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Tvättkorgar"

Populärt sortiment inom kategorin "Tvättkorgar"

Köp tvättkorg & tvättkorg med lock på HORNBACH.se

Tvättkorgar kommer i en rad olika snygga färger, material och former. För att göra det lätt för dig när du ska till tvättstugan investera i en tvättkorg eller mangelkorg, så kan du lätt bära tvätten fram och tillbaka mellan tvättstugan. Men tvättkorgen är inte bara ett smidigt hjälpmedel, den är också en del utav din inredning. Köp därför en snygg tvättkorg, en tvättkorg i rotting, en flätad tvättkorg eller en tvättkorg i trä, för ett stilig tillägg till din tvättstuga.

Vilken tvättkorg är bäst för dig?

När du väljer en tvättkorg finns det en rad olika smarta funktioner du kan tänka på för att den smarta tvättkorgen ska passa ditt utrymme och hur mycket tvätt du ska förvara i den.

  • En tvättkorg på hjul är lätt att skjuta framför sig och enkel att ta med sig till och från tvättstugan och gör det lättare för dig att få med dig mycket tvätt på en gång.
  • Tvättkorgar med lock ser snygga ut i ditt badrum och håller tvätten på plats. En tvättkorg med lock passar enkelt in i ditt badrum eller tvättstuga och täcker de smutsiga kläderna så du inte behöver se dem innan tvättdagen är här.
  • Kombinera din tvättkorg i trä med en annan möbel, som en sittbänk. Då vinner du både förvaring och sittyta.
  • En mangelkorg är kortare och bredare än den typiska tvättkorgen, med två handtag är den bra för mindre tvätt eller när man ska bära många gånger fram och tillbaka till tvättstugan. En mangelkorg är också jättebra för förvaring av till exempel leksaker.

Tvättkorg i trä på HORNBACH

Förhöj inredningen med en snygg tvättkorg

Du kan också matcha din tvättkorg till inredningsstil, en tvättunna i stål ger en industriell känsla, dessutom är den härdig och snygg, medans en tvättkorg som är flätad ger ett mer naturligt och jordnära intryck. En tvättkorg i plast är enkel att placera och finns i en uppsjö olika färger, svart, vit, rosa eller kanske grå? Tänk även på vilken storlek som skulle passa ditt behov och platsen där du hade tänkt att placera tvättkorgen.

Får du plats med en stor tvättkorg är detta att föredra, speciellt om ni är en större familj. I vissa badrum eller tvättstugor får dock endast en smal tvättkorg eller en liten tvättkorg plats.

Placera en tvättkorg i barnrummet

Få människor samlar på sig så mycket tvätt som barnen gör! Att hitta en tvättkorg som smälter in i barnens inredning bör inte vara något problem. Placera ut en svart tvättkorg i tonårsrummet eller en diskret vit tvättkorg med lock. En liten tvättkorg kan till och med få plats inne i en garderob eller hylla. Är barnen små så finns det sötare tvättkorgar för barn, som även kan förvara andra saker, som leksaker eller gosedjur när de inte används för smutsiga kläder. Genom att ställa en tvättkorg i barnens rum lär du dem tidigt att hålla ordning på sitt rum.

Handla tvättkorg och tvättkorg med lock online på HORNBACH.se

Tvättkorgar kommer i alla olika typer av material, storlekar och former. Matcha din tvättkorg till ditt utrymme och låt din tvättkorg eller mangelkorg göra det enklare och roligare att flytta dina kläder mellan tvättstugan och bostaden. Du kan köpa en smart tvättkorg som passar dig och ditt utrymme hos HORNBACH – alltid till ett lågt pris!

upp