Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 19:33. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Avståndsmätare


15 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
15 av 15 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Avståndsmätare"

Köp avståndsmätare online hos HORNBACH

Vill du snabbt och enkelt mäta ett avstånd mellan två punkter eller arean på en vägg som ska målas? Med en avståndsmätare är detta mycket enkelt. En avståndsmätare ersätter den vanliga tumstocken och är mycket användbar både professionellt men också för hemmabruk. Hos HORNBACH hittar du laseravståndsmätare men också mäthjul som kan användas för längre sträckor.

Vad är en avståndsmätare?

En avståndsmätare är precis som det låter ett verktyg för att mäta avstånd. Man kan också använda en avståndsmätare för att räkna ut till exempel arean på en vägg för att veta hur mycket färg du behöver när du ska måla om. Du kan också använda en avståndsmätare utomhus, i trädgården, inom jakt eller när du ska bygga något.

Det finns lite olika typer av avståndsmätare. Laseravståndsmätare skickar ut en laser mot objektet som sedan studsar tillbaka. Laseravståndsmätaren beräknar sedan hur lång tid det tar för lasern att göra detta och omvandlar sedan tiden till avstånd

Mäthjul är en typ av avståndsmätare som används för att mäta längre sträckor. Mäthjulet består av ett handtag som leder till ett hjul. Man går med mäthjulet medan hjulet snurrar mot marken. Sedan kan du se hur långt hjulet snurrat på en display på mäthjulet.

Avståndsmätare

Vilken avståndsmätare är bäst?

Avståndsmätare kommer i olika former och vilken avståndsmätare som är bäst beror lite på vad du ska ha den till. På en avståndsmätare med laser finns det olika typer av räckvidd. Om du ska använda laseravståndsmätaren hemma brukar det räcka med en räckvidd på 30 meter eller 50 meter. Det finns avståndsmätare med laser som har räckvidd på 200 meter. Fördelen med en laseravståndsmätare är att du får ett snabbt och exakt resultat.

Du kan också använda denna avståndsmätare utomhus. Att använda avståndsmätare med laser utomhus är fördel då den inte störs av buskar eller liknande. Men tänk på att om du använder avståndsmätare utomhus är det inte säkert att mätningen blir exakt, då den kan störas av väder och vind. Det finns digitala avståndsmätare som är lite mer avancerade som till exempel kan räkna ut arean direkt eller anslutas till telefonen.

Hos HORNBACH hittar du avståndsmätare från det kända varumärket Bosch. Bosch avståndsmätare kommer i både enkel form men också med stativ och andra tillbehör som gör din mätning enkel.

Köp avståndsmätare och mäthjul hos HORNBACH

Avståndsmätare är ett praktiskt verktyg både för stora projekt som altanbygge eller om du bara ska hänga upp en tavla i sovrummet. Med en laseravståndsmätare mäter du snabbt och enkelt avståndet, eller om du ska mäta längre sträckor kan ett mäthjul vara något för dig. Hos HORNBACH kan du välja mellan avståndsmätare från kända varumärken som Bosch, DeWalt och Malmbergs – alltid till ett lågt pris!

upp